Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van egy youtube fiók ahol...

Van egy youtube fiók ahol néha megjelennek olyan zenék amiket eddig nem hallgattam. Olyan mintha valaki üzenni akarna. Lehetséges ez? A google fiók feltörése nélkül lehet így zenét küldeni valakinek a privát youtube fiókjába?

Figyelt kérdés

2020. jún. 16. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz az alatt, hogy "megjelennek"?
2020. jún. 16. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ajánló algoritmus. Ha sok olyan videót nézel amiben benne vannak bizonyos kulcsszavak, akkor a főoldaladon megjelennek olyan videók, amikben szintén benne vannak ezek, de még nem (vagy rég) láttad.
2020. jún. 16. 10:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Olyan videót, zenét ajánl amit nem hallgattam. Igazán a kérdés az, hogy lehet e megosztani valaki privát youtube fiókjába zenét, vagy csak a youtube algoritmusa teszi ezt
2020. jún. 16. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem értem a logikád. A YouTube miért ajánlana olyan zenét, amit már ismersz? :D Az kinek érné meg?
2020. jún. 16. 12:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké értem. Bár a kérdésem az, hogy lehet e valaki privát youtube fiókjába zenét rakni. De köszönöm a válaszokat.
2020. jún. 16. 12:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom még egyszer. Tehát lehet e olyat csinálni, hogy más youtube fiókjába zenét osztok meg, a fiók feltörése nélkül???
2020. jún. 17. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. A YouTube a kulcsszavak alapján ad be neked újakat.
2020. jún. 17. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!