Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Domain átirányítás, hogyan?

Domain átirányítás, hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az alábbi lenne a problémám. Van egy domainem (A továbbiakban erre mydomain.com -ként fogok hivatkozni, a cél domain valós)

Emellett proxyt bérelek a Smartproxytól. Azt szeretném elérni, hogy az én domain nevemen keresztül lehessen használni a proxyt.

Jelenleg úgy kell, hogy megadom a proxy szervert a programban / ahol akarom, vagyis az alábbit:

gate.dc.smartproxy.com:20000:Felhasználónév:Jelszó

Viszont én így szeretném megoldani:

mydomain.com:20000:Felhasználónév:Jelszó

Amik esetleg nehezíthetik (Akár igen, akár nem, jobbnak látom leirni, elvégre én nem értek túlságosan ehhez)

- A gate.dc.smartproxy.com több IP címre is mutat, és ezek bármikor változhatnak, szóval közvetlenül a domainre kellene irányítani, hogyha esetleg változik az IP címük akkor se legyen gond.

- Több felhasználónév és hozzájuk tartozó jelszó van a fiókomban

Jelenleg a domain a CloudFlare -nél van, eredetileg a NameCheaptől lett vásárolna.

Nagyon megköszönném annak aki segít :)

2020. jún. 14. 17:37
 1/3 savanyújóska ***** válasza:
CNAME bejegyzés esetleg? És akkor a mydomain.com-ot a DNS szerver átirányítja a gate.dc.smartproxy.comx-ra, a port meg a username rész meg már oda fog bekerülni. Illetve ha másra is használnád a domaint, ajkor a CNAME-ben adhatsz meg aldomaint is, pl. proxy.mydomain.com -> gate.dc.smartprox.com
2020. jún. 14. 18:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, máris megpróbálom :)
2020. jún. 14. 18:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Király, sikerült :)
2020. jún. 14. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!