Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meghalt a wifi a laptopomban?

Meghalt a wifi a laptopomban?

Figyelt kérdés
Újratelepitettem a windowst. Drivereket illesztoprogramokat feltettem ra gyari lemezrol. Nem az elso alkalom hogy ujra raktam a gepet. Szoval volt net. Majd jottek a frissitesek win7re es ujraindulas utan valamiert megszakitotta a frissitesi folyamatot es valasztas ele allitott, hogy csokkentett modban inditsam vagy normalban. Amikor bejelentkeztem a winbe nem volt net. Ujra elokapartam a driver lemezt amin egyben van az osszes driver ami a gephez kell felraktam, de ismet semmi. Gondoltam ujrainditas talan segit, de semmi. Ujra kellene telepitenem a windowst is? Vagy mi legyen? Bocs a helyesirasert! telon potyogok!
2020. jún. 10. 09:38
 1/6 A kérdező kommentje:
8 éves laptop.
2020. jún. 10. 09:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Az összes drivert ujbol felraktam. Meg mindig nincs kapcsolat.
2020. jún. 10. 09:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Most telepitem ujra a wint.
2020. jún. 10. 10:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Ugy latom most megy. A windows frissites tett be neki, de fórumokon olvasva nem csak nekem volt volt bajom vele.

[link]

2020. jún. 10. 10:27
 5/6 P.O.C. ***** válasza:
Tiltsd meg neki az eszközkezelőben, hogy a Wi-Fi adapterhez ne keressen új drivert a Windows Update.
2020. jún. 10. 11:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Az összes frisitest leallitottam. Talan nem jon vissza a probléma.
2020. jún. 10. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!