Mit csináljak, ha törölték az nCore fiókom?
egy hete voltam felregisztrálva, és azzal indokolták, hgy lopott acco van, ami egyáltalán nem igaz. azért törölték valószínűleg, mert aki meghívott, ő megszegte a szabályzatot.
írtam már nekik e-mailt, de nem válaszolnak. 3 hónapig próbáltam meghívót szerezni, mire sikerült, ezért nagyon kellene az az acc.
de visszaseedeltem rendesen, és egyszer sem figyelmeztettek, hogy megszegtem volna a felhasználási feltételeket.
meg igazából egy hete regisztráltam, ha akartam volna se tudtam volna olyan nagy hibát elkövetni.
Nagyon sajnálom, hogy így jártál, láttam Facebookon, hogy rajtad kívül még másik +20 embert is kivágtak a meghívó miatt. Tényleg nem megszokott, hogy a meghívó miatt törlik a meghívottakat, de most ez történt. Nem tudom mit követhetett el az emberke, vagy hogy bukott le, vagy kitől lopta az accountot, de így most sok emberrel kicseszett...
Vagy új email cím/IP/gép/torrent kliens, bár az is necces, vagy pedig nézel másik torrent oldalt, van még egy pár jó:)
Szurkolok, hogy visszaírjanak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!