Miért csinálja ezt az Ncore? Miért akadt el a visszatöltés?
Ha letöltök valamit mindig visszatöltöm, most viszont a kötelező 48 órából 3:50 percnél elakadt a seedelésem. A főoldalon rámegyek a bal felső sarokban a nevemre, ekkor behozza a profilomat, ahol kiírja az oldal, hogy "jelenleg nem futtat egyetlen torrentet sem"! Viszont ha itt rákattintok, hogy HnR behozza ugye az általam töltött torrenteket, és jelzi, hogy mennyi ideig kell még töltenem. Itt már szerepel a fent említett torrent, stopped státusszal és sehogy sem tudom újra rlindítani!
Mi a teendő ilyenkor? GYIK-ben nem találtam erre vonatkozó infókat? Vagy ki tudom esetleg törölni onnan a listából?
Szia.
Valószinűleg "Passziv" vagy, tehát valami történt az internettel vagy a routerrel.
Nézd meg az Aktiv/passziv tesztet az utorrentel (ha azt használsz).
Ellenőrizd le a routerben a portfowardot.
Melyik szolgáltató ? Nézz IP cimet a routerben és hasonlitsd öszze az ip cim meghatározó oldalak egyikével (pl. [link] ) Ha nem egyeznek az IP cimek akkor a szolgáltatód NAT-ol (akkor ez a gond, irj egy e-mailt és kérj publikus IP-t a szolgáltatódtól).
Sok sikert.
üdv.
Passzív felhasználó tud feltölteni, ez nem lehet akadály. Egyedül passzív-passzív kapcsolat nem működik, viszont a passzív felhasználók aránya nagyon kicsi, ezen felül pedig a trackernek akkor is látnia kellene ha ő passzív (mivel a seed szabályt teljesíti és nem a feltöltést).
Biztos, hogy nem a passzivitáshoz van köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!