Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik böngésző a jobb Google...

Melyik böngésző a jobb Google Chrome vagy Microsoft Edge?

Figyelt kérdés

2020. jún. 4. 18:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Net sebbeségének nagyon fontos szerepe van másrészt nekem 8gb rummal játék közbe pl gta5 simán fut egymás mellett és letálcázok azt már rögtön betöltő a keresési, semmi féle gond vagy lassulás nélkül...
2020. jún. 9. 12:19
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Ram* xd
2020. jún. 9. 12:20
 13/18 anonim ***** válasza:

A GTA V egy 2013-as játék, aminek a mai konfigokhoz képest alig van gépigénye. Szóval ez egy nagyon rossz példa volt.

Szó nem volt lassulásról, az optimalizálatlanságból eredő felesleges erőforrás használatról beszéltem.

A sávszélességnek még mindig nincs köze ahhoz, hogy mennyi indokolatlan erőforrást zabál meg a böngésző. Majd ha egy mondatot le tudsz írni érthetően megfogalmazva, akkor talán egyszer részletesen kifejtem neked, miért szar a Chrome (és adaptációi).

2020. jún. 9. 12:58
 14/18 anonim ***** válasza:
a Google Chrome jobb
2020. jún. 9. 13:37
 15/18 anonim ***** válasza:
64%
Miről beszélsz??? Az hogy 2013 az semmit nem számít letálcázásnál sokkal jobban terheli a gta a gépet mint az új játékok amik sokkal jobban vannak optimalizálva , a net sebességét továbra se arra írtam hanem hogy milyen gyorsan tolt be egy oldal... aki akarja hogy figyeljék minden lépését maradjon a chromenal én váltottam
2020. jún. 9. 15:37
 16/18 MolotovPunk ***** válasza:
Én Firefoxra szavazok.Edge-t nem szeretem.
2020. júl. 1. 14:39
 17/18 anonim válasza:
2020. szept. 2. 11:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Edge idegesítő. Chrome legjobb szerintem, gyors és nem zabálja a memóriát míg pl. a Firefox igen lassabb is jóval, de ez kicsit sem számít nálam sem 16 GB cl16-os időzítésű gyors Ram mellett M.2-es NVME SSD-vel és 10. genes configgal semmi sem lassú, gaming vagy munka mellett sem.

No mikor ezt írom már sokaknál a 32 gb játszik és 13. gen, ha van rá elég cash..! //Vagy aki most tesz össze gépet.

2023. szept. 11. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!