Hogyan lehet visszaállítani a googlet?
Néhány napja módosult a kezdőlap google.com-ról "launchpage.org"ra. A módosítás nem csak a google chrome-ot érinti, hanem az összes többi telepített böngészőt. a microsoft böngészőkben is ez az oldal fogad :(
Mivel lehet visszarakni a googlet a chrome-ba, a binget a microsoft edge-be és az explorer-be?
Leírnátok lépésről-lépésre, mert nem túlságosan értek hozzá sajnos.
35/F
Aktuális böngészőben Eszközök / beállítások és keress olyat, hogy kezdőlap, ott tudod beírni mi legyen az.
Esetleg telepítettél néhány napja valamit a gépre amivel egyudejűleg feltelepült valami más is pl toolbar, vagy csak bennvolt hagyva egy pipa, hogy " legyen a kezdőlapom a launchakármi". Mert ilyenektől szokott változni, hogy csak next next next.
Mennyire megbízható a(z) "Malwarebytes Anti-Malware" nevezetű program?
Csak azért kérdezem, mert olvastam valamikor, hogy vannak fake vírusirtó programok is, amik nem hogy törlik a vírust, hanem még többet hoznak magukkal.
Ja, kedden telepítettem egy játékot, és lehet azzal jött a vírus is. A játékot már töröltem ma reggel, már végigvittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!