Pinterest mire jó?Olyasmi mint az instagram?
Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 20:59
1/6 anonim 

válasza:

Attól függ, mire használod. Számomra képgyűjtő oldal. :D
2/6 A kérdező kommentje:
Másra is lehet használni?
2020. jún. 1. 16:23
3/6 anonim 

válasza:

A képeket lehet mappákba menteni pl.
Meg elég jó a hasonló képeket kiadó funkciója.
És üzenetet is lehet elvileg küldeni a másiknak.
4/6 A kérdező kommentje:
Magyar csajok körében mennyire népszerű?
2020. jún. 1. 16:32
5/6 anonim 

válasza:

Egyik osztálytársam onnan nézte a Halloweeni dekorációt, egy másik meg a szalagavatós frizuráját. Én meg fanartokat, concept artokat mentek. :D
6/6 szonata 

válasza:

Nagyon sok, szép, érdekes kép látható a Pinteresten. Albumot is készíthetsz témák szerint és oda mentheted a neked tetszőket. Van belső keresője is. A képet le is töltheted, képernyőképet is készíthetsz. Van privát csevegője, üzenetváltásra. Hasonló képeket behozza így válogathatsz. Régen volt kedvencnek jelölés is, de megszüntették. Az addig kedvencnek jelölteket gyűjtötte, bármikor megnézhető. Érdemes ezt az oldalt látogatni, mert a világ minden részéről láthatsz gyönyörű fotókat a legkülönbözőbb témákban. Napi látogatója vagyok, küld mailt az én ízlésemnek megfelelő témákban, valamint arról, hogy ki mentette az én fotómat és hová? Így az ő képeit is átnézhetem, válogathatok. Ez egy képgyűjtő oldal azzal a céllal, hogy az odalátogató gyönyörködhessen, tölthessen, megjegyzést írjon, kipróbálhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!