Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen webshop figyelő oldalak...

Milyen webshop figyelő oldalak vannak?

Figyelt kérdés

Árukeresőre szoktam felmenni néha, de úgy vettem észre, néha elavultak az árak, mire rámegyek a konkrét webshopra, már más árat ír ki. Illetve itt a gyakorin az egyik kérdésben láttam, hogy pl most az alzán van több mint egy hétig akciózás. Anélkül, hogy rá kellene mennem egyesével ezekre a webshopokra, van valamilyen oldal, ami mutatja, hogy éppen hol vannak akciók? Igazából néhány konkrét termék érdekelne, és ki akarom várni, míg valahol akciósak nem lesznek, van erre oldal, ami küldene mondjuk emailt, hogy egy boltban lement az ára egy beállított érték alá?

Köszi!

2020. máj. 17. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért elavultak az árak az árukeresőn, mert az üzleteknek az előfizetés típusától függően naponta X alkalommal frissülnek az árak megadott időpontban. Akinek nagyobb előfizetése van, annak naponta többször is frissítik az áraikat.

Ha X boltnak délután 1 órakor frissülnek az áraik, akkor délután 12:59-ig még a tegnapi árakat fogod látni.

Jó kis pénznyelő amúgy, mert amellett, hogy van egy fix előfizetése az üzleteknek (ami csak a frissítésre vonatkozik nagyjából) még PPC (pay per click) egyenleget is fel kell tölteniük. Ha az elfogy, akkor nem kerülnek listázásra a termékeik.

Szóval ha te az árukeresőről átmész egy üzlet oldalának egy termék oldalára, akkor azért az üzlet fizet.

Gondoltam megosztom ezt veled, hogy nagyjából tudd, hogy hogyan működik.

2020. máj. 17. 09:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mèg nem láttam árukeresőn elavult árat, mindig ott szoktam böngészni.

Ugyan én ezt az opciót nem használom, de ott van árfigyelés is.

2020. máj. 17. 09:43
 3/3 anonim válasza:
100%
Én a shoptagr-t ismerem, ez egy külön applikáció, amit lehet chrome-ra és telefonra is telepíteni, az akció napján küldi az emailt és az értesítéseket is.
2020. máj. 21. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!