Mi a véleményetek az alábbi magyar webáruházakról?
iPon.hu, 220volt.hu, Aqua.hu
Én meg mondom őszintén, hogy két nappal ezelőttig még soha nem hallottam róluk.
Egy cikkben olvastam meglepődve, hogy ott vannak a legnagyobb forgalmú áruházak top10-es listáján, ráadásul az ipon meg a 220volt a számítástechnikában nagyon ott vannak.
Nem vagyok nagy online rendelő ezért nem igazán ismerem ki magam a legnagyobbak (akik nap mint nap reklámoznak a tv-ben (alza, emag, mm stb)) és a kisebbek között.
Honnan mit lehet és érdemes és honnan mit nem.
Viszont találtam egy oldalt, a 16bit.hu-t ahol van valami, ami érdekel és baromi jó áron vam. Sokkal jobb áron mint a többi oldalon.
Azonban ez az ár nagyon hasonlatos a többi oldal áfa nélküli árára (persze eltérésekkel).
Itt a gyakorin is kérdezett már valaki erről a helyről és számomra nem voltak túl meggyőzőek az ottani válaszok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
Az ugye látszik, hogy a számítástechnikai vonalon keresgélek.
Mi a véleményetek?
Köszi
Az Aquát kb 15 éve használtam először, azóta jópárszor. Teljesen korrekt és megbízható üzletlánc.
A többit nem ismerem közelről.
Egyik sem új bolt, nagyon régóta jelen vannak és megbízhatóak. Nekem mindegyikkel volt tapasztalatom, Aqua-ból rendeltem legutóbb a mostani gép összeállításomhoz a procit, alaplapot és RAM-ot. Ipon-tól legutóbb monitort rendeltem (FullHD 75Hz LG, FreeSync), kaptam mellé sörnyitót ingyen, ami azóta is megvan. A 220volt-tól régen rendeltem, akkor sem magamnak, egy Zalman egeret vettem. Szépen precízen kiszállították, semmi probléma nem volt. A probléma max az árazással volt. Ha az árakon vacilálsz, és valamelyik közül az egyiknél a legolcsóbb a cucc, akkor nyugodt szívvel csapj le rá.
További megbízható boltok még: edigital, bestmarkt, bestbyte, alza, pcx, bevachip, firstshop, pcland.hu, infolex, konzolvilág, esetleg még compker, myshop, zonacomputers, oazis, bár ezzel a 4-el még nincs tapasztalatom. Ajánlhatom még a bluechip-et is, de velük egy törölt rendelésen kívül semmi tapasztalatom nincs. Annyit tudok, hogy a kapcsolatfelvétel és az ügyintézés gördülékeny volt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!