Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki emlékszik még milyen...

Nagyepf_MacGyver kérdése:

Valaki emlékszik még milyen volt a windows 2000?

Figyelt kérdés

Régen mennyire lehetett a windows 2000-t használni,ha pl kameráról vagy telefonról akartál a gépre átmásolni vidót és youtubera akartad feltölteni?

Valami halvány emlékeim vannak a legelső gépemről amin windows 2000 volt de akkor még nem volt internetem.

2020. máj. 9. 10:03
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Sajnos januárban a windows 7 támogatása is megszűnt.
2020. máj. 9. 16:53
 12/37 MolotovPunk ***** válasza:
79%
Windows 7 még használható marad pár évig.Vírusirtók és böngészők is támogatják 2023-ig.Netezésre és régi játékokra alkalmas lesz továbbra is.Nyilván a játék mód gép teljesítménytől is függ.
2020. máj. 9. 17:20
 13/37 anonim ***** válasza:
59%
A Windows 7 kétségtelenül a legjobb eddigi Windows. Nekem a Windows 10-el sincs különösebb bajom, nyilván a kezeléséhez kell némi ész is, azt meg tudjuk, hogy azzal az emberiség 80-90 százaléka nem rendelkezik.
2020. máj. 9. 17:31
 14/37 MolotovPunk ***** válasza:
92%
Nem maga a Windows 10 kinézete a gáz,hanem a hibás frissítései azok,amik rosszabb esetben vagy gallyra vágják a rendszert és húzhatod újra,vagy hang nem lesz a gépen,mert nem ismeri fel,vagy esetleg netet offolja ki.Lehetne még sorolni milyen dolgokat csesz el egy hibás frissítés.Sajnos én többet megtapasztaltam,míg 10-et használtam.Továbbá azért az nekem sem tetszik,hogy a startmenü is tele van (reklámokkal.) Ez sok más felhasználót is zavar.
2020. máj. 9. 17:48
 15/37 A kérdező kommentje:

Egy korábbi kommentelő írta,hogy a windows 2000 atomstabil volt.Ez azt jelenti hogy soha nem fagyott le és nem volt kékhalál?

Xp-n is ritkán fordult elő.

2020. máj. 10. 16:34
 16/37 anonim ***** válasza:
90%
Nálam az XP sokkal stabilabb volt, mint a 2000.
2020. máj. 10. 16:42
 17/37 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Igen,valaki írta fentebb,csupán csak annyi volt a különbség a két rendszer között,hogy Windows XP-n rengeteg játék futott.Szinte kivétel nélkül mindegyik akkori játék,míg Win2000-en szinte semmi sem...Win2000 irodai dolgokra lett fejlesztve anno.
2020. máj. 10. 16:43
 18/37 anonim ***** válasza:
90%
Jó volt. Windows XP rá egy évvel jött ki, sokan áttértek rá. A rendszer gyors volt.
2020. máj. 11. 22:27
 19/37 anonim ***** válasza:
92%

#15 - Mivel lényegesen jobb volt a feladatkezelője, mint az otthon használt 9x rendszereknek, így ha volt is fagyás, azon belül meg lehetett oldani az adott szoftver kilövésével, legrosszabb esetben az explorer.exe újraindításával. Ez ma már bevett gyakorlat, de otthon a 9x -ek alatt szinte minden ilyen művelet eljutott a kékhalálig. Ha az NT alapúaknál kékhalál volt, az 99%-ban hardver- vagy driverhiba.

A 98SE kiadása kezdett némileg használhatóvá válni, sokak életéből kimaradt a W2000, mert otthonra minek, a Millennium meg vállalhatatlan volt. Ha fel is tettük, nagyon hamar visszakerült a W98SE. XP-t is az SP1 után volt jó használni, de akkor már nagyon. Aztán jöttek a szintén vállalhatatlan Longhorn-ok/Vista-k, sok desktopot, laptopot azzal szállítottak, nem győztük ledarálni róluk, pláne, amikor már megjött a W7. Kb az XP reinkarnálódott benne felhasználói szinten.

Tegnap VM-be feltettem egy NT4-et (W2000 elődje), az alap IE a mai napig behozta a Face egy részét, a Netscape és egy korai Firefox még annyit se.

2020. máj. 12. 08:09
 20/37 A kérdező kommentje:

A Millenium miben volt olyan rossz?Jobban utálták mint a Vistát?

Igaz elég rövid életű volt,kiadása után 6 évvel már lejárt a támogatása,míg a 2000-nek 10,az XP-nek 14 évig tartott.Még a 98-nak is kb 8 évet.

2020. máj. 12. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!