Valaki emlékszik még milyen volt a windows 2000?
Régen mennyire lehetett a windows 2000-t használni,ha pl kameráról vagy telefonról akartál a gépre átmásolni vidót és youtubera akartad feltölteni?
Valami halvány emlékeim vannak a legelső gépemről amin windows 2000 volt de akkor még nem volt internetem.
Még a Dos622+W3.1 kombóra is emlékszem. Régen nem zenéltünk számítógépen, hangkártya se volt bennük, külön igényként kellett jelezni, amikor gépet vettünk, persze akkor nem vettünk minden hónapba újabb és újabb gépeket :) Egy komplett 386-os gép annyiba került egy családnak, mint ma egy új Macbook pl.
A W2000 a Microsoft NT vonalára épült, ez a vonal (NT 5.0) sokban eltért a 9x -től. A 9x -et otthoni környezetre szánták, ezért a multimédia is fejlettebb volt, az NT inkább vállalati rendszer volt, emiatt atomstabil és nagyon megbízható, de nem volt játékra és multimédiára kihegyezve. Utódjában ötvöződött az NT és a 9x vonal a MS. szerintem addigi legjobb rendszerében, ez volt az XP.
Kameráról még csak-csak másolhattál, ha volt driver, de telefonról már csak azért sem, mert a telefonban sokszor még önálló sd kártya sem volt, legfeljebb néhány MB szabad hely az üzeneteknek, csengőhangoknak. Az első színes kijelzős telefonok multimédiás képessége abban merült ki, hogy mms-t tudtak küldeni és fogadni. Ezeken nagyduzzogva már egy böngésző is helyet kapott, hogy horribilis áron tudj rajta GPRS-sel netezni.
Jól mondja a második kommentelő.Nekem 2009-2010ben volt windows 2000.Pont akkor szűnt meg a támogatása.
A start menü kinézete azért tetszett.
Az XP-re már jobban emlékszem,2014 február körül cseréltem windows 7-re.
12 évesen olyan élmény volt,mintha a jövőben lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!