Wifivel kapcsolatos. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Minap vettünk egy SMCWBR14-G2 routert, hogy legyen a házunkban wifi. A lenti szinten egy asztali gép található, eddig melette volt az adsl net, de most hogy xboxom is van, ami nem fogja a wifit, felhoztam a routert és az adsl-t is. Szeretném azt, hogy tudjak xboxozni online, a lenti asztali gépnél fogható legyen a wifi (wifikártyát vettem) de a házban laptopot is lehessen internetezésre használni wifin keresztül. Mindent megcsináltam eddig, az adsl és a router-t összekötöttem, majd a router-t bedugtam az xboxba, és az asztali gépnél is telepítettem a wifikártyát. Most egy SMC nevű kapcsolat van ugyan az internet kapcsolatok között, csatlakozni lehet, de felcsatlakozom, kiírja, hogy nincsen internetkapcsolat. Az xboxon megy az internet, a lenti gépnél az előző probléma, és ha a laptopommal felváltom az xboxot a laptopon is remekül üzemel. Mi lehet a baj? Légyszives segítsetek.2010. júl. 27. 18:56
1/1 anonim válasza:
a routernek beállítottad a net felh.nevet és jelszót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!