Wifivel kapcsolatos felvilágítás?
Van egy laptopom és most világítottak fel, ha van a közelben wifi, mint az én gépemen, akkor ha rácsatlakozom tudok vele ingyen internetezni.
kérdéseim a következők?
Származhat bármi bajom ebből?
Észleli a szomszéd gépe, ha én is rajta vagyok az ő wifijén?
fizet e többet ezért?
mert hogy kipróbáltam és 100%-ban megy!
Nem értek ezekhez a dolgokhoz, kérek olyan válaszokat, amit egy számítógép tudatlan is megért!
Köszönöm a válaszokat előre is.
40/N
Ha szabad hozzáférésű WLAN hálózathoz csatlakozol laptopoddal, akkor a azt jelenti, szabadon használhatod, ameddig jól esik. Van jelszóköteles, védett hálózat amihez nem csatlakozhatsz a jelszó ismerete nélkül, vagy ha megszereztem jogosulatlanul, akkor az bűncselekmény annak használása a tulajdonos beleegyezése nélkül!
Egyik WIFI használat sem terheli meg az üzemeltetőt még jobban, fix internet díjat fizet, ezáltal nem tudod plusz költségbe terhelni! Menj hotpont közelébe, és szabadon internetezhetsz INGYEN! Ilyen pontok város szinten is vannak, de újabban a Balaton partján a strandokon, reptereken, várókban és elitebb helyeken! De akár a szomszéd srác is nyomathatja a hálózatot! Keress a laptopodon elérhető hálózatokat!
Na akkor szép sorrendben!
Származhat bármi bajom ebből?
Igen, mert a jelszavaidat letárolja, és végül az adataidat is ellophatja.
---------------------------------------------------------
Észleli a szomszéd gépe, ha én is rajta vagyok az ő wifijén?
Igen.
fizet e többet ezért?
Nem ha korlátozott a net akkor igen!
mert hogy kipróbáltam és 100%-ban megy!
Jó nagy pancser a szomszédod!!! (Már bocs)
:)
Korlátlan internete van a szomszédnak, nem kért jelszót.
Hogy pancser e? az már az ő baja :)
Köszi az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!