Total commanderrel kapcsolatos segítség?
Nagyon primitív kérdések, de sosem volt még dolgom Total commanderrel.
1. Almappából csak úgy tudok visszamenni a főmappába, ha a történetet jelölő nyílra (csúcsára állított háromszögre) kattintok, és kiválasztom a megfelelő előzményt, vagy egyszerűbb módja is van?
2. Hogyan tudok letölteni egy Word-fájlt vagy egy képet? Ha letöltöm, akkor ugye nem törlődik? És feltölteni hogy tudok?
Bocsánat a hülye kérdésekért, de tényleg nem kezeltem még ezt a programot, de most a munkám miatt kell, és épp ezért nem is kísérleteznék, mert félek, hogy elrontok vmit az ftp-csoportomban... :S
1. Ha a mutatott könyvtár tetején lévő [...]-re kattintasz kétszer. Legalábbis így emlékszem.
2. Wat? Ezt nem értem. A Total Commander az egy kétablakos könyvtárkezelő program. Ami a gépeden van azt megjeleníti. Nem kell külön pakolgatni bele hogy mutogassa.
Köszönöm a gyors választ.
A 2. kérdésre a következő a magyarázat: Elkezdtem írni egy újságba. Az anyagok mappákban, ftp-ben vannak word fájlokban vagy képekben. Nekem le kell töltenem ezeket, ki kell javítanom, és a javított verziót feltöltenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!