Holnap jon a sim kartyas routerem. Hogy is lesz akkor ezzel nekem wifi a tabletemen? Tp link tr- mr 6400 tipus.25. 000 ft.
Most van egy ipadom,amiben mobilinternet van,sim kartya,korlatlan internet. De a frissiteshez szuksegem lenne eros wifire.
Ma az icenterben, probaltam a frissites elso lepeset,a biztonsagi mentest, az ottani wifivel,de a 8O GB
anyagomat orak alatt sem tudta biztonsagi mentessel menteni. Utana jott volna a frissites.
Tegnap meg a baratom testvere telefonja szórta nekem a wifit, de még csak 20 szazaleknal jartunk,mikor kiirta, meg ot ora van hatra!
Eloszor 20 percet josolt,aztan 40 percet, 1,2,3 majd ot ora a befejezesig!
A sim kartyas routerrel meg tudom ezt oldani gyorsabban?
Mik a lépesei ennek a biztonsagi mentesnek pontosan?
1. Beteszem az ipad sim kartyajat a routerbe.
2. Kezdodhet is az ipad biztonsagi mentese?
Most akkor meg egy laptop,tablet ,telefon pluszba nem szukseges,ugye?
Ezt most nem értem.
"Most van egy ipadom,amiben mobilinternet van,sim kartya,korlatlan internet. "
Akkor most mi a fenének kell a wifi.
Használd közvetlenül a padot feltöltésre.
Atzert kellett a wifi,mert csak ugy lehet az iPad Ios opracios rendszert frissiteni.
De most gond van, dugnam bele a mikro sim kartyat es teljesen belecsuszba,ha betolnam teljesen, .utana hogy fogom kivenni?!
Wifi ket dologra kellett.
1. Biztonsagi mentest kell csinalni gepemrol.
2. Frissiteni opracios rendszertt.
Mindkettohoz wifi kell.
De most is mobilinterneted lesz ha jól értem.
Van egy ajtó ez a simkartyas net, nem fér ki a kanapé.
Veszel egy targoncát, de ugyanazon az ajtón akarod attuszkolni ugyanazt a kanapét.
A targonca lazán kivinne, ha lenne vezetékes neted ergo nagykapud amin kimehetne a targonca. De hiába a tarconca ha nincs kapu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!