Jó ez az webáruház: www.supergamer.hu?
Figyelt kérdés
A Red Dead-et akarnám innen megrendelni Xbox-ra de ugye működni fog rendesen neten is, meg megbízható ez a webáruház?2010. júl. 25. 10:46
11/12 anonim válasza:
Én eddig Konzolvilágról rendeltem, ma egy kicsit csalódtam bennük. Írta hogy nincs készleten a Lego Marvel Super Heroes, de vásárolható, ezért megrendeltem akciósan. Erre kijelentették, hogy kb. Egy hónap múlva küldik, de nem akciósan. Inkább lemondtam és kerestem tovább. Megtaláltam ezt az oldalt, és rendelés előtt állok. De jónak tűnik, ezentúl gyakrabban meg-megnézem az ajánlatukat :) Szerintem jó. De ha megjön amit rendeltem visszaírok! :)
12/12 anonim válasza:
Inkább Konzolvilágról rendelek, de 2 játék tőlük van. Az hibátlan. Rendelj bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!