Fos, én is innen rendeltem még régen, de vacak. Ez jobb sokkal:
woxcomputer.hu
2010. júl. 25. 11:37
3/12 n0r8I válasza:
Csaa...
Barátaimval már két éve a supergamer -nél vásárolok, és nem mondhatok semmi rosszat. Választékuk kiváló és olyan dolgokat is be tudnak szerezni amelyek már ritkán kaphatók (eredeti és olcsó!)
...és az újdonságokban sem maradnak le...viszont kár hogy nincs boltjuk személyes vásárlásra és a csomagokat Szlovákiából szállítsák de azért korrekt a garancia hozzáállásuk is.
Azért is csak ajánlani tudom ezt a webáruházat.
2010. szept. 15. 11:51
4/12 anonim válasza:
En 14 -en adtam le egy rendelest, pontosabban Titan Quest Gold Edition -t vettem, azota varok husegesen ra, igaz Kedd -en 15 -e volt, szoval remelem ma azert mar hozzak.
2011. márc. 17. 06:50
5/12 anonim válasza:
Nah hoztak a cuccost mar 17-en, szoval nem volt semmi problema, de tobbet kell rendeljek onnan, hogy biztosan tudjam ajanlani, eddig bejott.
Igaz a futarral vigyazni kell, mert nekem nem telefonalt, mielott jott, mint ahogy le van irva. De kedves volt, mert legalabb a bejarati ajtoig elhozta a cuccost, nem kellett kimennem a furgonig. ;)
2011. márc. 19. 23:02
6/12 anonim válasza:
Kicsit későn érkezik a válasz de nekemis aza meggyőződésem hogy szuper webshop és gyors! Vasárnap rendeltem meg a Mario Kart-ot Wii-re , hétfőn feldolgozták, kedden koradélután megkaptam :)
2013. aug. 7. 10:45
7/12 anonim válasza:
Gyors,megbízható.
2015. ápr. 18. 16:58
8/12 Vadi válasza:
Éppen ma jött meg a cs-go aktiváló kódom! tőlük rendeltem! két nap alatt itt is volt! (a kód működő)
2015. okt. 8. 15:31
9/12 anonim válasza:
ha több cuccot rendelek tőlük egyszerre, akkor 1 postaköltséget számolnak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!