Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik a legnagyobb magyar...

Melyik a legnagyobb magyar Virtuemartos webáruház?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék rá! és arra is melyik az 5 legnagyobb, leglátogatottabb.

vagy hogyan kereshetnék ezekre rá?

2011. ápr. 13. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
méretre így hirtelen nem tudom, de egy nagyon igényes oldal a vizipipawebaruhaz.hu
2011. ápr. 13. 12:11
 2/9 A kérdező kommentje:
hát tényleg szép, csakhogy van vagy 3-400 látogatójuk naponta...
2011. ápr. 13. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:
De miért fontos, hogy sok látogatója legyen? Mit akarsz megfigyelni? Ez is tele van termékkel, van sok vásárló stb. igazi mintapélda.
2011. ápr. 13. 12:27
 4/9 A kérdező kommentje:
nem rossz mintapélda, fel is írtam magamnak. De hát nekem a legnagyobbak kellenek.
2011. ápr. 13. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:
De miért fontos, hogy sok látogatója legyen? Mit akarsz megfigyelni? Ez is tele van termékkel, van sok vásárló stb. igazi mintapélda.
2011. ápr. 13. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:

bocs kétszer ment el.

A virtuemart oldalán vannak külföldi linkek. A helyzet az, hogy a nagy cégek stb már saját adatbázissal dolgoznak aihez saját webshopot írnak, ez inkább kis és középvállalkozások megoldása

2011. ápr. 13. 12:51
 7/9 A kérdező kommentje:

tudom:) és ha nagy cég VM-et használ akkor átírja, hogy ne legyen benne gyári szöveg.

nem könnyű a kérdésem...

2011. ápr. 13. 13:21
 8/9 A kérdező kommentje:
már kigyűjtöttem lassan a legnagyobb magyarokat, de nyilván nem teljes a listám. ne kíméljetek, ha tudtok írjatok magyar VM áruházakat
2011. ápr. 18. 14:41
 9/9 anonim ***** válasza:
2012. szept. 22. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!