Lehet, hogy tényleg komoly gondok vannak a Diginél?
Nekem sincs bajom, egyébként a facebook oldallalkapcsolatban szerintem kb mindenhol a panaszkodók lesznek többségben. Nekem legalábbis nem szokott eszembe jutni hogy csak azért irogasak hogy ma sem volt semmi baj.
Basztatn kell őket majd megoldják
Nálam a város szélén még nincs Digi (csak DSL, műholdas, mikro, vagy mobilnet), de kicsit beljebb több ismerősnek is van, és 500-600 Mbit-nél kevesebb nem szokott senkinél lenni.
A munkahelyen sincs probléma vele. (igaz ott a sebességtesztek 400 körül mutatnak, de pl. Linux telepítő letöltése meg 800 fölött megy)
Köszönöm a normális válaszokat!
Amikor működik, akkor nekem sincs gondom, 800-900Mbit/s-em van 300Mbit/s feletti feltöltéssel. Január eleje óta vannak komoly gondjaim, mert negyedik alkalommal történik meg, hogy minden előzmény nélkül garantált alá esik a sebesség. Bejelentem, általában kijönnek, újrakalibráltatják központilag a modemet, vagy kicserélik. Után jó. Nagyjából 10-12 napig, aztán kezdődik előröl. Leesik, bejelentem, kijönnek. Csak hogy már unom. Szeretném úgy megkapni a szolgáltatást, ahogy az elmúlt három és fél évben, és nem szeretném, ha kéthetente szerelőket kellene fogadnom.
Sajnos kezdek arra gondolni - mert nem én volnék az első, akivel eljátssza ezt egy szolgáltató - hogy tönkrement az egyik elosztójuk, vagy mittomén, de mivel anyagilag nem kicsi szarban vannak, olcsóbb nekik a szerelőiket kiküldözgetniük hozzám, mint kicserélni egy több milliós berendezést. Csak ez nekem nagyon nem jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!