Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet, hogy tényleg komoly...

Lehet, hogy tényleg komoly gondok vannak a Diginél?

Figyelt kérdés
Az biztos, hogy nálam komoly gondok vannak, mai a napon idén negyedszer kellett bejelentenem az ügyfélszolgálatnak, hogy az internetsebességem, amely eddig szinte hibátlan volt, jelenleg a garantált minimumot sem éri el. Aztán azt írta valaki egy szakmai fórumon, hogy országosan jelentős gondjaik vannak minden szolgáltatást tekintve, csak kussolnak róla. Ránéztem a Digi Facebook oldalára, és valóban sok a panasz. Persze azt is tudom, hogy panaszkodók fán teremnek, mindig sok van belőlük. Lehetséges, hogy még is betett a Diginek a mobil (nem)szolgáltatás elindításának kísérlete, és jelenleg döglődnek?
2020. febr. 16. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Nálam tökéletes a Digis net, ahogy eddig is az volt. Igaz, a 12 éves gépem kb 260 MBit-et tud, ennyi a fizikai korlátja, de mellette a NAS is 180-al tud tölteni, annak ennyi a fizikai korlátja a winyó miatt. Szóval amennyire én meg tudom hajtani, annyira mindig megy. Ha nem éri el az 1000-et, azt úgysem tudnám meg soha.
2020. febr. 16. 22:48
 2/4 Gugu Gabor ***** válasza:

Nekem sincs bajom, egyébként a facebook oldallalkapcsolatban szerintem kb mindenhol a panaszkodók lesznek többségben. Nekem legalábbis nem szokott eszembe jutni hogy csak azért irogasak hogy ma sem volt semmi baj.

Basztatn kell őket majd megoldják

2020. febr. 17. 11:21
 3/4 CspCsj ***** válasza:

Nálam a város szélén még nincs Digi (csak DSL, műholdas, mikro, vagy mobilnet), de kicsit beljebb több ismerősnek is van, és 500-600 Mbit-nél kevesebb nem szokott senkinél lenni.

A munkahelyen sincs probléma vele. (igaz ott a sebességtesztek 400 körül mutatnak, de pl. Linux telepítő letöltése meg 800 fölött megy)

2020. febr. 17. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

Amikor működik, akkor nekem sincs gondom, 800-900Mbit/s-em van 300Mbit/s feletti feltöltéssel. Január eleje óta vannak komoly gondjaim, mert negyedik alkalommal történik meg, hogy minden előzmény nélkül garantált alá esik a sebesség. Bejelentem, általában kijönnek, újrakalibráltatják központilag a modemet, vagy kicserélik. Után jó. Nagyjából 10-12 napig, aztán kezdődik előröl. Leesik, bejelentem, kijönnek. Csak hogy már unom. Szeretném úgy megkapni a szolgáltatást, ahogy az elmúlt három és fél évben, és nem szeretném, ha kéthetente szerelőket kellene fogadnom.

Sajnos kezdek arra gondolni - mert nem én volnék az első, akivel eljátssza ezt egy szolgáltató - hogy tönkrement az egyik elosztójuk, vagy mittomén, de mivel anyagilag nem kicsi szarban vannak, olcsóbb nekik a szerelőiket kiküldözgetniük hozzám, mint kicserélni egy több milliós berendezést. Csak ez nekem nagyon nem jó így.

2020. febr. 17. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!