Diginél lehet a 25-ös portot valahogy engedélyeztetni?
Szolgáltató routerén nyitva van, mégsem tudom elérni kívülről. Olvastam hogy van saját SMTP szerverük, de ez tudtommal csak küldésre jó, én fogadni is szeretnék emailt.
Minden más beállítás stimmel, bentről lanról tudok emailt küldeni magamnak, a külső elérés a gond. Tudtommal kéne az a 25-ös port mindenképp hogy emailt tudjak fogadni.
(OS: Red Hat Enterprise Linux 8)
(Mail Transfer Agent: Postfix)
A házi spamküldő-szerverek elkerülése végett a legtöbb szolgáltatónűl tiltva van szerintem, és nem is fogják engedélyezni.
Ha nyitva lenne, bármely előfizető milliószámra küldözgethetne bárkinek kéretlen leveleket.
Kénytelen vagy vásárolni tőlük (ha még lehet) fix ipt amin nyitva lesz a 25. (azt hiszem át kell válts üzleti netre.. lehet magánszemélyként is.. csak akkor kapsz havi kb.3-5e ft. pluszért ipt) kötve hiszem, hogy megérné..
Ill. te otthoni szerverre fogadni tudsz mailt .. küldeni nem!
Valóban csak Növekedés és Üzleti csomagokkal lehetséges ez mert ehhez adnak csak fix IP-t amit még külön meg kell venni.
A házi spamelésre meg ott a mail() függvény...
Ez üzleti fogás egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!