Facebookon hogyan tudok a saját oldalam nevében üzenni egy másik oldalnak?
Figyelt kérdés
Az oldalam már kedveli azt a másik oldalt (és magánszemélyként én is), de mégsem találtam ilyen lehetőséget sem az én oldalamon, sem azon a bizonyos másik oldalon.2020. jan. 25. 21:45
1/2 anonim válasza:
az opciogombnal szokott lenni, lehet hogy az oldalon belul talalsz elerhetoseget az emberhez, aki vezeti
2/2 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a Facebookon, eléggé el volt dugva. A lényeg:
- Magánszemély üzenhet oldalnak, ha az oldal nem tiltotta le az üzenetküldést.
- Oldal magánszemélynek akkor üzenhet, ha már volt köztük üzenetváltás, illetve ha az oldal privátban válaszolna egy magánszemély hozzászólására.
- Oldal oldalnak nem tud üzenni.
És ez eredeti szöveg:
"Ha az üzenetküldés be van kapcsolva, a moderátor, szerkesztő vagy adminisztrátor privát üzenetet küldhet az oldalról bárkinek, aki korábban üzent az oldalnak. Emellett az oldalon szereplő bejegyzésekhez írt hozzászólásokra is lehet privát üzenetekkel válaszolni.
Tartsd szem előtt, hogy az oldalak nem küldhetnek üzenetet más oldalaknak, illetve olyan embereknek, akik letiltották az adott oldalt."
2020. jan. 27. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!