"stream maga egyszeruen sokkal kenyelmesebb, hisz a toltogetes azert faraszto tud lenni"
Igazából sztem leginkább a felírat vadászás a macerás torrentről letöltött filmeknél. (Bár vannak egyes médialejátszókban megoldások, de igazán jót még nem találtam) Viszont torrenten sokkal nagyobb a kínálat.
"X esellyel meg virust is be lehet kapni" Ez nem tudom hogy jön ide.. most filmekről/sorozatokról beszélünk vagy programokról? Filmeknél torrentről nem szedsz be vírust csak ha nagyon nagyon nagyon béna vagy és a torrent egy exe-t tölt le... bár sztem ilyen nem szokás.. ezeknél inkább az a szokás, hogy a torrent file helyett tölt le vmi exe-t az ember (de aki ebbe beleszalad az inkább nézzen TV-t, ne internetezzen)... "megbízható" oldalról kell letölteni a torrentet, pl ncore. Ott biztos nincs filmeknél kamu program.
Illetve ha esetleg arra gondolsz, hogy pl egy adott lejátszóban lévő pl buffer tulcsordulásos hibát kihasználva úgy preparálnak egy videót, hogy az egy kártékony szoftvert telepítsen, igen, ez lehetséges... de egyrészt ez nem torrent specifikus, máshol is előfordulhat. Másrészt ha ez egy már eléggé ismert hiba biztosan ki van javítva a lejátszó legújabb verziójában (frissíteni kell, ha tényleg kritikus hiba nyilván dobja az értesítéseket)... ha nem ismert hiba akkor valószínűtlen, hogy arra pazarolnák ezt az "értékes" hibát hogy torrentekbe töltik fel az ezt kihasználó kódot.
hát 3/18 7/18 nem érzem hogy kihalt volna így lassan 2024-re sem ... :)
persze egyszer az is elérkezik majd de szerintem nem a következő 10 évben, a kicsik persze eltűnnek vagy eltűntek az évek alatt, pl. BitHUmen egyik nagy kedvencem de már nem igazán érzem hogy lenne létjogosultsága,
jó hogy van heti hírlevele így tudom mit töltsek le ncore-ról vagy mit nézzek meg netflix/disney streamingen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!