A prémium tagság előnyei:
Teljes reklámmentesség beállítása
Meghívó küldése 3000 pontért
A havi fix korlátokhoz kötött hit'n'run szabály felfüggesztése
Nincs kötelező aktivitás az oldalon
Nincs korlátozás az oldal használatánál
Nincs inaktivitás miatti törlés
A felhasználói fiók használata korlátlan számú gépről (ellenőrzötten)
Adatlap és/vagy futtatott torrentek elrejtése (beállítások menü)
Kérések menü rangtól függetlenül történő használata
Jelképes ikon a neved mellé ()
A visszatérő előfizetők 30%-kal több időt kapnak, ha a lejárat utáni maximum 1 héten belül megújítják prémium tagságukat
Bónusz prémium a meghívódnak (lásd lentebb)
# 7/7 Időpont ma 19:58
Szerintem egyszerűen meg fogják oldani a torrent alapú streamelést.
mivel baromi egyszeru elofizetest valtogatni. Es nem naponta kell csinalni. Es 2 elofizetes se feltetlen annyira draga. A torrentezes nyugaton meg mar nem meno, pl. nemetorszagban joreszt ki is halt, mert sok buntetest osztottak ki. Egyszeruen mar az egesz kezd rossz szajizzel jarni, hisz lopas. Egyszeruen fejlodik a digitalis kulturs es az alternativ lehetosegek. A torrentmania inkabb pl. kelet-europai, orosz sajatossag mar. Viszont eleve kisebb piacot kepzunk, tehat naluk nem annyira lenyeg, h mi lesz. Viszont szerintem nalunk is a stream a piaci feldarabolodassal egyutt is sokkal nepszerubb lesz (de az meg ido es a jolet novekedesenek kerdese)
raadasul a fejlodo orszagok evrol evre egyre jobban digitalizalodnak. Meg hatalmas kiaknazatlan piac van.
a torrent is eleg korulmenyes. Egyreszt tenyleg megbuntethetnek adott esetben (mint mondtam, nemetorszagban orultseg torrentezni, es a torrent ujabb felviragzasa eseten donthet ugy egy orszag, h szepen megbunteti az embereket es nem hiszem h a tobbsegnek lenne vpn-e), masreszt a stream maga egyszeruen sokkal kenyelmesebb, hisz a toltogetes azert faraszto tud lenni. X esellyel meg virust is be lehet kapni. Szoval a kenyelmesseggel inkabb magatokat lovitek a seggbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!