Melyik böngészőt tartjátok a leggyorsabbnak és a legjobbnak?
1.Firefox: Gyors,biztonságos,sok add-on van hozzá.
2.Opera:Gyors és kevés memóriát eszik de kicsi az add-onok száma
3.Chrome:Sokan azt állítják hogy nem eszi a memóriát.Ajánlom hogy nézzék meg hány chrome.exe fut..
4.Safari:Nem sokat próbáltam.Nincs véleményem.
5.Internet Explorer:Bughalmaz.Lassú és nem bi
Én 3.6.6-os Firefoxot használok az addonok miatt. Nem a leggyorsabb (4.0 már gyors), de nem is zabál annyit. Összeomlani se szokott nekem. Évek óta használom, ez a kedvenc, bár jöhetne a stabil minefieldet, mert lassan, de biztosan Chrome átveszi a 2. helyet.
Szerintem Chrome a leggyorsabb, de elég sokat eszik (Chrome-t használnám, ha meglenne az összes addon, amit firefoxhoz használok). Nem nagyon szokott ez se összeomlani.
Operát nemtom.. nekem nem jön be de ahogy néztem majdnem olyan gyors mint a chrome, és majdnem annyit is eszik (vagy többet), plusz kevés az addon.
Safari-t windowson inkább hagyjuk.IE pedig... hagyjuk azt is(esetleg 1-2 oldalra jó, ami kifejezetten ie-re van, de ahhoz meg ott az ie tab).
Biztonság... Ha nem nyitsz meg mindenféle linket, meg hírdetést már nem lehet sok bajod. Persze vannak addonok amivel tovább lehet növelni a védelmet(adblock,noscript,noflash).
Firefox 3.6 elég gyors.. Gyorsabb mint az újabb verziók és nem fut a háttérbe valami plugin ami már az újabbakban van és azok is eszik a gépet..
Chrome részemről nem valami gyors,sőt be tud lassulni rendesen és sok chrome.exe fut avagy eszi a gépet.
Opera igen eszi szintén a memóriát,de mozilánál is gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!