Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik böngészőt tartjátok a...

Melyik böngészőt tartjátok a leggyorsabbnak és a legjobbnak?

Figyelt kérdés
Minél több véleményre vagyok kíváncsi, szerintetek melyik a TOP 1 böngésző jelenleg.
2010. júl. 20. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Chrome vagy Minefield(Firefox 4.0). Chrome jobb mert acid3on 100%-os és nagyon gyorsan kezeli a dolgokat
2010. júl. 20. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
45%

1.Firefox: Gyors,biztonságos,sok add-on van hozzá.

2.Opera:Gyors és kevés memóriát eszik de kicsi az add-onok száma

3.Chrome:Sokan azt állítják hogy nem eszi a memóriát.Ajánlom hogy nézzék meg hány chrome.exe fut..

4.Safari:Nem sokat próbáltam.Nincs véleményem.

5.Internet Explorer:Bughalmaz.Lassú és nem bi

2010. júl. 20. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 3.6.6-os Firefoxot használok az addonok miatt. Nem a leggyorsabb (4.0 már gyors), de nem is zabál annyit. Összeomlani se szokott nekem. Évek óta használom, ez a kedvenc, bár jöhetne a stabil minefieldet, mert lassan, de biztosan Chrome átveszi a 2. helyet.

Szerintem Chrome a leggyorsabb, de elég sokat eszik (Chrome-t használnám, ha meglenne az összes addon, amit firefoxhoz használok). Nem nagyon szokott ez se összeomlani.

Operát nemtom.. nekem nem jön be de ahogy néztem majdnem olyan gyors mint a chrome, és majdnem annyit is eszik (vagy többet), plusz kevés az addon.

Safari-t windowson inkább hagyjuk.IE pedig... hagyjuk azt is(esetleg 1-2 oldalra jó, ami kifejezetten ie-re van, de ahhoz meg ott az ie tab).

Biztonság... Ha nem nyitsz meg mindenféle linket, meg hírdetést már nem lehet sok bajod. Persze vannak addonok amivel tovább lehet növelni a védelmet(adblock,noscript,noflash).

2010. júl. 20. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Firefox 3.6 elég gyors.. Gyorsabb mint az újabb verziók és nem fut a háttérbe valami plugin ami már az újabbakban van és azok is eszik a gépet..

Chrome részemről nem valami gyors,sőt be tud lassulni rendesen és sok chrome.exe fut avagy eszi a gépet.

Opera igen eszi szintén a memóriát,de mozilánál is gyorsabb.

2010. júl. 20. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Google Chrome-t.
2010. júl. 21. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
A chromezabagépek általában a netbookok, használjatok akkor vmi chromebol kisikerült böngészőt ami nem eszik annyit, chromeplus vagy ilyenek.
2010. júl. 22. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!