A fiamnak szeretnék segíteni aki kiskorú. Hogy tudnám megszüntettetni a facebookját? Kivel tudnék valós személlyel ezügyben kapcsolatot felvenni? Telefon, e-mail. Bármilyen formában.
Ha már belépsz a fiókra, akkor ott van a beállításokban a törlés lehetősége. De attól hogy kiskorú, még nem biztos hogy nem regisztrálhat. Facebookon 13 éves kor a minimum, alatta törölnek.
Olyan supportja nincs az oldalnak, hogy majd neked valaki személyes segít. E-mailben sem, nemhogy telefonon. Minden a Súgóban le van írva, ami kérdésként felmerül, és ott van alatta a válasz egyből.
Elnézést,nem írtam bele ,mert nem engedélyezte semmilyen fogalmazással a Gyakori kérdések.
Tehát a lényeg az,hogy a fiam intézetbe került,drog miatt.
Elkezdett rendesen tanulni.
Nemsokára lehet kiengedik.
De nem szeretném,hogy a régi rosszúton járók üzeneteit olvassa és elgyengülve újra felvegye a kapcsolatot velük.
Kiszeretném törölni ezért a facebbokját!
Nagyon féltem.
Több okból is.
Nem adja meg a jelszavát,meg nem is tudja,mert amikor beszélgetés van ott van mindig egy nevelő és hallgatja a beszélgetést.
Muszály lenne,hogy mire kijön már ne legyen ott.
Ö nem látja a veszélyét.
Én viszont tudom,hogy nagyon veszélyes,hogy az ott van.
Köszönöm a választ.
Szerintem is az ö döntése az ami fontos lesz.
De tudom a kamaszkor lázadó kor,és pont ebben van.
A drogügy meg sajnos nem egy olyan dolog ami annyira egyszerű lenne.
A függőség kegyetlen :(
10 hónapja van bent.
Sajnos komoly nyomokat hagyott az idegrendszerében :(
Gyógyszereket szed.
Se éjjelem,se nappalom :(
Van,hogy hetekig nem láthatom,a beszélgetéseinket,heti 2 X 5 perces telefonhivást lehallgatják.Stresszes az egész.
És nem vagyok nyugodt,mert ha kijön és ujra olvassa az üzeneteket,félek,hogy visszacibálják abba ahonnan jött :(
Ezért szeretném,hogy megszünjön az a facebook ahol ezek a dolgok folytak....
"Szerintem is az ö döntése az ami fontos lesz."
Bent van még a gyerek? Mit gondolsz, mi lesz a döntése? Vele kell ezt megbeszélned, és neki magának kell majd azt ilyen kapcsolatait megszüntetnie. A saját belátása és döntése alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!