Voda mobilnetem van, laptopról. Egyenleglekérdezéshez regisztrálok, és az ellenőrző kódot arra a tel számra küldik (SMS - ben), amiről netezek. Hol tudom én azt megnézni, hisz nem telefon?
Figyelt kérdés
Be kellett írni azt a mobilszámot, amivel netezek. De, a sim -kártya nem telefonban van, hanem a routerben. Hol tudok én SMS -t nézni?2019. aug. 29. 08:05
1/8 anonim válasza:
A mobilstick kezelő felületénél van SMS fül, azon az oldalon tudod menézni az SMS-eket. Az enyém pl. ilyen:
2/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!!! - nade hol tudom előhívni a stik (router - egy kb 6 x 10 x 1 cm -es kis kütyü) kezelőfelületét?
2019. aug. 29. 09:32
3/8 anonim válasza:
Amikor bedugom az USB-be, nekem automatikusan elindul. Ha neked nem, akkor parancssorban meg tudod nézni IPCONFIG paranccsal az IP címét, az alapértelmezett átjáró néven találod. Azt az IP címet kell megnyitnod a böngésződben.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, majd próbálkozom..!!
2019. aug. 29. 10:22
5/8 A kérdező kommentje:
Elakadtam, hol a parancssor?
2019. aug. 29. 10:28
6/8 anonim válasza:
Ha windowsod van, akkor star menü, futtatás, CMD parancs. A start menüben lévő kereső is megtalálja.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi!! - próbálom......
2019. aug. 29. 11:21
8/8 A kérdező kommentje:
A STARTMENÜBEN NEM LÁTOM KÖZVETLENÜL A FUTTATÁST....SEM KIÍRVA, SEM A helyet, ahova beírhatnám. Ilyen van, hogy : Keresés. oda beírtam, kijött egy fekete tábla, az utolsó sorába beírtam, hogy ipconfig....de nem tapasztaltam semmit...biztos, valamit nem jól csináltam (?)
2019. aug. 29. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!