Nálatok is túlvezérelt a Vodafone reklám hangja?
Figyelt kérdés
YouTube videók előtt szokott lenni az a Vodafone Red reklám, hogy "Az új reddel a következő videó sem fogyasztaná az adatodat". Ekkor általában szívinfarktust kapok, vagy ha nem, akkor meglepődök az erősítőn világító összes piros led látványától. Mindenhol ilyen, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?2019. júl. 24. 17:49
11/14 anonim válasza:
Mármint annyira túl van hangosítva, hogy clippel (torzít)? Lehet, hogy az is szándékos.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen.
2019. júl. 29. 10:50
13/14 anonim válasza:
Szándékos. De miért nem telepíted a reklámblokkolót? :D Nekem szerintem van valamilyen, de le is cserélem az említettekre,mert nem nagyon használ már 😅
14/14 anonim válasza:
Az ember elgondolkodik rajta, persze. Egy nagyobbacska tömeg meg rámoccan a túlárazott szutyokra, mert piros és mert megugrik a zörgésre. És persze alig-alig vájtfülű körökben is beszédtéma lesz, hogy de okádékul szól már. Az egészből a mondat alanya a lényeg, vagyis a márkanév. "Aki" ha emberi szájak tömegesen, rendszeresen ejtik ki egymás közt, élőszóban, és rengetegen írnak róla, akkor messze a leghatásosabb márkanépszerűsítést valósítják meg, és ezen a szájíz milyensége csak nagyon keveset változtat. Köztudatba hackeli magát, ennyi a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!