Nálatok is túlvezérelt a Vodafone reklám hangja?
Figyelt kérdés
YouTube videók előtt szokott lenni az a Vodafone Red reklám, hogy "Az új reddel a következő videó sem fogyasztaná az adatodat". Ekkor általában szívinfarktust kapok, vagy ha nem, akkor meglepődök az erősítőn világító összes piros led látványától. Mindenhol ilyen, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?2019. júl. 24. 17:49
1/14 anonim válasza:
Neked külön vonalon, külön személyre szabott reklámot készítettek. Nyílván.
Hogy lehet ilyen ökörséget kérdezni ?
2/14 anonim válasza:
PCn a böngésződhöz telepítsd a Ghostery nevü reklámblokkolót, de a uBlock Origin is jó.
Androidos mboilra pedig telepítheted a Youtube Vanced-et.
Egyik esetben sem lesz túlvezérelt a reklámok hangja, mert nem fogsz látni egyet sem.
4/14 anonim válasza:
Nem, mert én is AdBlockot használok. Reklámblokkoló nélkül manapság már nem lehet normálisan netezni.
5/14 A kérdező kommentje:
Jó, akkor most hagyjuk a reklámblokkolót. Szóval miért ilyen? Szándékosan? Vagy csak diákmunkások masterelték?
2019. júl. 25. 09:39
6/14 anonim válasza:
Szándékosan. A tévében is mindig hangosabb a reklám, mert azt a legfontosabb meghallanod.
7/14 A kérdező kommentje:
De ennyire? Ez már azért túlzás, nem?
2019. júl. 26. 12:07
8/14 anonim válasza:
Azért kell blokkolni őket és nincs gond.
9/14 anonim válasza:
Igen, ennyire. A bevétel mindenek előtt.
10/14 A kérdező kommentje:
Blokkolom én, nem is erről van szó. Csak szerintem ilyen hangminőségnél elgondolkodik az ember a cég technikai hozzáértéséről.
2019. júl. 27. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!