Kékhalál özön! SEGITSÉÉÉÉG mit tegyek?
Figyelt kérdés
a gépem amikor a win xp van fenn 2 percenként kék halált ad!a win7 nem de nekem az xp kéne mer azt jobban szeretem!!lécci segitsetek2010. júl. 10. 21:51
1/14 anonim válasza:
nekem is ilkyen problémámvan, de néhányan mondták már hogy az Alaplappal lesz baj :/
2/14 anonim válasza:
Egy újratelepítéssel kéne megpróbálkozni.
3/14 anonim válasza:
Nem tudod leolvasni a kék képernyőn a hiba kódot? Vagy túl gyorsan eltűnik?
4/14 anonim válasza:
Ezt a vérprofik oldaláról szedtem le, próbáld eszerint kideríteni, mi a hibakód?
5/14 anonim válasza:
Start - run:sfc /SCANNOW
Ez megoldja, ha a windowsod a hibás. (mikor kéri a cd-t tedd be. A nem eredeti témát meg ilyesmit lehet, hogy kiszedi, de újrateheted utána.) Ha egy driver, akkor azt kell újratedd. De az egész xp-t újratelepítheted...
6/14 A kérdező kommentje:
most win 7 van fenn mer az xp már el se akar indulni..win 7 ben a futtatás parancs hol van?
2010. júl. 12. 10:05
7/14 anonim válasza:
Hudejokerdes, hogy a w7-ben hol van a futtatas. - a keresosavban. (startmenu) (hogy en hogy utalom a "sima w7 startmenut") Oda ird be, hogy "cmd.exe".
Amugy, milyen gep, milyen xp, milyen... Es miota dobja a xp a halalokat?
8/14 anonim válasza:
Win7ben nem fog menni a parancs amit írtam, marad az újratelepítés. Csak azzal új problémád fog adódni, mivel a 7est nem fogod tudni beindítani egyből. :P
9/14 A kérdező kommentje:
na a sok hiba közül 1 et leirtam:az elsö kékhalál amit az uj xp-n kaptam ez volt:driver_irql_not_less_or_equal Stop:0x000000d1(0x051a460b,0x00000002,0x00000000,0xf70e36b8) nv4_mini.sys-adress f70e36b8 base at f7014000 datest amd 4074b958
2010. júl. 12. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!