Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Aida64 miért? Mikor hőmérsékle...

Aida64 miért? Mikor hőmérsékletet ellenőrzöm gaming alatt az Aida64 programmal, elég nagy skálát ad meg,64 és 84 Celsius között ingadozik, miért?

Figyelt kérdés
2019. júl. 12. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
És minek a hőmérsékletéről van itt szó?
2019. júl. 12. 16:13
 2/10 A kérdező kommentje:
A CPU meg GPU hőmérséklete
2019. júl. 12. 16:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Gondolom ha nagyon emelkedik a hőmérséklet, akkor jobban pörög a venti, ha lejjebb megy akkor meg kevésbé, és így tovább...
2019. júl. 12. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha terhelődik, akkor 84 fokig felmegy. Ez elég soknak hangzik, érdeklődj utána!

Aztán amikor nem üzemel 100%-on, mert nem kell neki, akkor nagyon gyorsan ledobja a hőmérsékletet.

2019. júl. 13. 07:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon gyorsan váltja, úgymond ugrál a hőmérsékleti értékek közt, mintha nem tudná eldönteni, hogy akkor most 60°c vagy 80°c.
2019. aug. 3. 15:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Ekkora ingadozás normális, a pillanatnyi terheléstől függ. Viszont az egész kb. 10 fokkal alacsonyabban, szóval mondjuk 54-74 között egészségesebb lenne. 80 felett kicsit sok, hosszútávon nem biztos, hogy jó az alkatrésznek. Elkélne komolyabb hűtés, vagy egy jobb szellőzésű ház, vagy mindkettő.
2019. aug. 4. 19:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát, nem írtam oda, hogy notebook, azok elméletileg kicsit jobban bírják a melegedést, nem? Egy notebook-nál mennyire átlagos az ekkora hőmérséklet?
2019. aug. 6. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Rosszabbul bírják, 90nél már olvad elfele. De általában azelőtt kikapcsol.
2019. aug. 12. 23:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Nedves utolsó!

Nekem volt már 94 fokos is a proci hőmérséklet ebben a melegben..

100fokig nem kapcsol ki ne félj, írja is hogy tj.max100! És nem is fog megolvadni.. ekkora hülyeséget :D

Viszont hátulra ne rakd a kezed a levegő kiömlőkhöz mert megfogja sütni!

2019. aug. 13. 18:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem nedves hanem kedves :D

Ha mindíg azt akarod hogy olyan jó legyen a hűtése mint mikor megvetted, akkor néhány havonta jól fújd ki levegő pisztollyal!

Én olyan 3-4 havonta mindíg beviszem a céghez jól kifújni! Így mindíg a gyári értékek vannak.. ha nem fújtam ki sokáig, akkor alapból akár 10 fokkal is melegebb lehet a gép, nem is kell ahhoz terhelni!

2019. aug. 13. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!