1. AMD FX-8350-nek mennyi az üzmi hőmérséklete terhelve és üresjáratban? 2. Normális e ha nem húzom a biosban a CPU-t akkor én érzésem szerint kínlódik és nagyon melegszik úgy a videókértya hőmérsékletét szokta hozni 72-75 Celsius
Tudom hogy az FX széria "rdiátor" gúny névre hallgat,de sok fórumon olvasom hogy alapjáraton35-40 Celsius között van a CPU herhelve sem megy 60 Celsius fölé.Amit nekem lehetetlen elérni három ventillátorral is csutkára járatva is (akasa ak-fn059) a vízhűtéssel bele értve mert a gyári venti rohadtul hangos volt.Asrock 970 Pro3 R2.0 alaplapom van a biosban úgy tudom húzni hogy ki választom a megfelelő százalékot 5% 4200MHz (itt a legjobb mind úgy mond),10% 4400 MHz (itt terhelésnél kék halált kap) 15% kék halál egyből mikor a rendszer kezd felálni..az alaplap minden esetben ha húzom ha nem akkor sem megy 35 Celsius fölé. Ha húzom aa CPU-t akkor alapjárati hőmérséklet mx 48 Celsius terhelve 66-69 Celsius ha meg nem húzom akkor 50-55 fok alapjáraton terhelve 72-75.
előre is köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!