Hogyan tudom megoldani a "Teljesítményimpulzus az Usb Porton"-t? Bővebben lent!
64 bites Windows 10 operációs rendszerem van. És pár napja ezt írja ki a gép. Azt csinálja, hogy bekapcsolás után kb 10 percig működik, de utána egyszerűen meghal az Usb port a gépben. Az egerem bánja mindig mert az van abba az Usb portva dugva. Es mivel csak 2 usb Portom van hátul a gépházon, a másik a billentyűzet. De már próbáltam mindent. Megcseréltem a 2-t egymás helyére dugtam őket stb. 10 perc után egyszerűen eltűnik az egér. És a gép újraindítása után sem jön elő. Sok óra elteltével amíg a gép nem megy, csak akkor lesz újra egerem. Nagyon idegesítő a probléma. Hogyan tudnám megoldani?
Vagy használhatsz usb hubot, 2-3 ezer forint és az ellátja tápfesszel amit beledugsz.
Mondjuk ha ez így elkezdődött azért közben kezdj el gyűjtögetni egy új alaplapra, valószínűleg nemsokára más bajai is lesznek sajnos.
miért van egy ilyen régi kérdés kiemelve? :D
még mindig nem jó? :D
szerintem az egér volt zárlatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!