Mit jelent, hogy az nvidia stabilabb, mint az amd?
Nem tudom, hogy ezek érintették-e az RX szériát, de néha pár játék vagy közel játszhatatlan vagy crashel. Valszeg ez megtörténik Nvidia kártyákkal is, de hozzám azok hírei nem jutnak el, mert csak az AMD subredditet szoktak olvasni.
A Shadow Die Twice egyik pályáját szídták nagyon illetve az Overwatchban voltak problémák több hónapon keresztül. Az Overwatchot végül megoldották, a fejlesztők, AMD és a játékosok bevonásával.
Szóval gondolom ilyen hírekből jött össze ez a dolog.
Nekem 1050 Ti-om volt, 2 évig használtam. Jónak jó volt, de eléggé lent kellett tartanom a grafikai beállításokat. Viszont hónapról hónapra mintha kezdett volna elgyengülni a kártya.. Utóbbi időkben már naponta jöttek a driver frissítések, ne tudd meg milyen förtelem lett a kártya. Letöröltem minden driver-t, majd feltettem a legeslegelső drivert amivel piacra dobták. Hirtelen minden játék sokkal élvezhetőbb volt, és laza +10FPS volt mindenhol.
Nálam itt már el is vágta magát az Nvidia.
Eladtam a Ti-t, majd hozzátettem az árához 6 ezer forintot, és vettem egy új, garis rx580 4gb sapphire nitro+-t.
Mondanom sem lell hogy mekkora felüdülés.
Az Nvidia sofrware-jei jobban bejöttek, de igazából kit érdekel, ha minden játék hasít vele?
Én így kezdtem el kacsintgatni az AMD felé. Addig voltak kételyeim, de már nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!