Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit jelent, hogy az nvidia...

Mit jelent, hogy az nvidia stabilabb, mint az amd?

Figyelt kérdés
Volt itt már egy pár kérdés, és minden egyes elvakult idétlen nvidia fan ezt hozza fel, amikor 1050 ti helyett 570-et vagy 580-at ajánlanak neki. Mit értenek ezalatt? Tényleg azt hiszik, hogy veszel egy amd kártyát és crashelni fog a gép orrba szájba?
2019. jún. 14. 10:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ezek érintették-e az RX szériát, de néha pár játék vagy közel játszhatatlan vagy crashel. Valszeg ez megtörténik Nvidia kártyákkal is, de hozzám azok hírei nem jutnak el, mert csak az AMD subredditet szoktak olvasni.

A Shadow Die Twice egyik pályáját szídták nagyon illetve az Overwatchban voltak problémák több hónapon keresztül. Az Overwatchot végül megoldották, a fejlesztők, AMD és a játékosok bevonásával.

Szóval gondolom ilyen hírekből jött össze ez a dolog.

2019. jún. 14. 10:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem 1050 Ti-om volt, 2 évig használtam. Jónak jó volt, de eléggé lent kellett tartanom a grafikai beállításokat. Viszont hónapról hónapra mintha kezdett volna elgyengülni a kártya.. Utóbbi időkben már naponta jöttek a driver frissítések, ne tudd meg milyen förtelem lett a kártya. Letöröltem minden driver-t, majd feltettem a legeslegelső drivert amivel piacra dobták. Hirtelen minden játék sokkal élvezhetőbb volt, és laza +10FPS volt mindenhol.

Nálam itt már el is vágta magát az Nvidia.

Eladtam a Ti-t, majd hozzátettem az árához 6 ezer forintot, és vettem egy új, garis rx580 4gb sapphire nitro+-t.

Mondanom sem lell hogy mekkora felüdülés.

Az Nvidia sofrware-jei jobban bejöttek, de igazából kit érdekel, ha minden játék hasít vele?

Én így kezdtem el kacsintgatni az AMD felé. Addig voltak kételyeim, de már nincsenek.

2019. jún. 14. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!