Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ad képet a videokártya?

Ladásguszti1 kérdése:

Miért nem ad képet a videokártya?

Figyelt kérdés
Van egy msi gtx 1660ti videokártyám, amire HDMI-vel van csatlakoztatva a fő monitorom. Egy tv-t akartam rádugni az egyik displayportra egy displayport HDMI kábellel, de nem adott képet. Megpróbáltam azt, hogy a fő monitor HDMI kábelét kihúztam, és csak a Displayport volt bedugva a kártyába. Akkor adott képet, viszont csak a BIOS-ig, utána No signal. A BIOSban csak egy olyan beállítást találtam ami engedélyezi a többmonitoros konfigurációt, bekapcsoltam, de ugyanúgy csak a biosig jutok el. Egyébként az alaplapom egy MSI Z390-A PRO. minden hardver 2 hetes, újan vettem őket.

2019. jún. 5. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Az oprendszerben beállítottad a képernyő kiterjesztést vagy klónozást?
2019. jún. 5. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
nem is észleli sem a windows, sem az NVIDIA vezérlőpult
2019. jún. 5. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Pár random tipp:

Nem tudom hány bios chip van az alaplapodon, de vagy reseteld az egyetlent vagy váltsál át másikra. Voltak anomáliák amiket a biosból végzelt visszaállítás gyári beállításokra nem orvosolt számomra.

Nyomkod az F8-t és csökkentet módban índitsad a Windowst.

NoVideo vezérlőpultban: 3D beállítások -> -||- kezelése és az energiasémát pakold maximumra.

Érdemes alulról kezdeni ezt a listát :)

2019. jún. 5. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!