Vettem új videókartyát de nincsen kép, mi lehet a baj?
Nos az a problémám lépett fel hogy rendeltem dolgokat a gépbe össze raktam a gépet elinditottam integrált videó kártyán addig minden jól működött, és mikor beleraktam a videokártyát utána már nem volt kép utána vissza dugtam integráltra es már azutána se adott képet.
Alaplap: MSI 390a pro
Proci: i9 9900k
Videokártya: gforce gtx 1060 6gb
Táp: nem tudom milyen márka és 650wattos (én a tápra gondolok hogy kicsi)
csak az a kérdés hogy hogyan varazsolok magamnak képet.
esetleg CMOS reset segíthet?
Na de mègis milyen márka az a táp?
Ha valami óccó kínai, meg is van a ludas.
Vegyél egy _minőségi_ tápegységet, 450W is elég. Pl. Bitfenix Formula, Seasonic Focus. A tápon nem szabad spórolni.
Ha a táp kicsi akkor sem fog a windows betöltő képernyő elmenni, csak amikor ki is használja a kártyát fog haldokolni - 3d játékok alatt.
Hdmi-nél előfordulhat hogy a képet csak akkor látod amikor már bejött a Windows, nekem a tv-re kötött hdmi így működik.
Monitoron dvi-hdmi megoldásom van, itt látok képet biosban is.
Szerintem csatlakozó kavarodás lehet nálad jó esetben, rossz esetben gyári hibás a kártya vagy ferdén dugtad be a sínbe és tönkrement az alaplapod.
Én első körben kipróbálnám egy másik gépben a kártyát.
- Kártyára dugtál külön tápfeszt? Ha nincs bedugva a +táp akkor is letiltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!