Hogyan kell HDD adatmentést végezni Total Commanderen?
Figyelt kérdés
Tönkrement a HDD-m amelyen az adataimat tároltam, vásároltam egy újat, viszont átmenteném pár adatomat a korábbi HDD-röl, de a Total Commanderben nem ismeri fel a másik meghajtót.
Milyen beállítást kéne végeznem, vagy hogyan tudnám átmenteni az adataimat?
A szervizben azt mondták, hogy bekötöm a régi vinyót, és TC-ben átmásolom azokat az adataimat amik kellenek, csak hogy nem tudom elérni a régi meghajtómat, és nem tudom mit kellene rajta beállítani..
2019. jún. 9. 18:34
1/4 anonim válasza:
Ha tonkrement akkor hogy akarod atmenteni rola?? Konkretan elsirtam magam ezen a kerdesen
2/4 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy feldobtam a napod..
A szervizben már átmásolták róla a fontosabb adataim, viszont maradt még néhány mappa amit áthoznék, csak nem tudom hogyan kell, mert ennyit mondtak, hogy TC-vel..
2019. jún. 9. 18:49
3/4 anonim válasza:
Ha tönkrement a meghajtód akkor az olyan mintha egy téglát kötnél usb-vel a gépre és a Total Commandert megpróbálnád rávenni hogy adatokat olvasson le róla, szerinted milyen esélyeid vannak? A KÜRT Zrt ezzel foglalkozik de mielőtt megnéznéd az árakat kérlek ülj le! :)
4/4 anonim válasza:
Ha már másoltak adatokat róla akkor próbálkozz más fájl kezelővel a Windows látja a meghajtódat amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!