Másnál is előfordult már, hogy hülyeséget írt az SSD-nél az "Összes írt adatmennyiség"-re az Aida64?
2019. jún. 8. 08:20
11/24 anonim válasza:
Az SSD life az én SSD-men sem jól számol. Durva volna ha a 6 éves 98%-os SSD-m még 9 évet menne...
12/24 anonim válasza:
Nálam 2 SSD van. A samsung Pro-nál total LBA writen az adatszámláló, a transcend-nél meg 32MB-os blokkokat számol (total data writen (32MB).
Nálad ez a GB-os számlálás szerintem nem valós. Irtó sok...
13/24 anonim válasza:
Nézz meg egy adott időszakot. Naponta mennyivel nő aztán hetente...
14/24 A kérdező kommentje:
3 SSD-volt, de csak ennél az egynél számol ilyen sokat. Használok még egy másik SSD-t, de annál sincs ilyen probléma. Se a SanDix-el se a Kingston-al nincs gondom csak Toshiba SSD-vel.
Van amikor az SSDLife fel sem ismeri, - piros minden, nem mutat semmit. Szerintem nem valósak az adatok amiket számolnak.
2019. jún. 8. 17:07
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. jún. 9. 10:25
16/24 anonim válasza:
Lehet, hogy ez nálad is 32KB-os blokkokban van számolva csak a HDS gigabájtként értelmezi és ezért lesz ilyen sok. Ez esetben 12,95 TB írás lenne az eredmény, ami sokkal valóságosabb!
17/24 anonim válasza:
Mármint 32 MB-os (nem KB-os)...csak elírtam. :)
18/24 anonim válasza:
Amit 16-os ír, még logikus is lenne. Ezért lenne érdemes kipróbálni a naponta írt adatmenyiséget. Ha minden napra 100-500 GB-okat kapsz eredményül akkor rosszul értelmezi a számokat.
19/24 anonim válasza:
Esetleg nézd meg egy toshiba teszterrel, az csak jó lesz hiszen házon belül készül:
20/24 A kérdező kommentje:
Végre! - A mostani legújabb HD Sentinel béta verziója már nem ír hülyeséget.
2019. jún. 11. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!