Szerintetek megérné ez a mini számítógép?
Még egy kísérletet teszek, de szerintem hiába:
Kiegészítés: ID-coling id-65 passzív 5000ft
Corsair 2x4GB DDR4 2666MHz Vengeance LPX Black 17000ft
Végösszeg: 90000 forint körül, kiszállítással és esetleges BIOS frissítéssel maximum 100000ft. Teljesítményben messze a celeron és az atom fölött lesz, hangja a ház elejébe tett ventilátornak(ha nem akarsz ventit akkor a házat cseréld a legolcsóbb FCPC házra, abba nem adnak).
Előnyök a te konfigoddal szemben: Sokkal gyorsabb, erősebb, nem hangos, nem fogsz vele állandóan akadozni, nem válik élvezhetetlenné a böngészés, filmnézés ha több dolgot csinálsz egyszerre.
Hátrány: Kicsit többe kerül, nagyobb, nem annyira kompakt.
A válasz még most is nem. Ha mindenáron mini PC-t akarsz akkor inkább ezt, veszel egy serial win 10 kulcsot és egy meghajtót, kész is van:
Mondjuk a kívánságodat annyiban nem teljesíti hogy aktív hűtéses.
már most beszereztünk egy Acer Swift 1-et, ami valóban passzív, tényleg üdítő azóta a csend!
kár hogy nem bővíthető a memória, ami csak 4 GB - 256 MB ~ 3.7 GB
"azért fontos, hogy ne legyen benne ventillátor, mert az folyamatosan zúg, és nem lehet élvezni a csendet, a zenét."
Egy normális laptopnál nem hallod a ventit, mert jó minőségű, alacsony fordulatú cucc.
Nekem asztali gépem van, amiben van a tápnak is ventije, procinak is plusz 2 házventi és van benne 3 HDD, mégis teljesen halk, mert minőségi eszközöket vettem.
Ez a gép, amit belinkeltél tényleg max arra jó, hogy torrent seed szerverként használd. Teljesítményben egy Raspberry Pi kenterbe veri és az negyedennyibe kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!