Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép megérné nekem?

Ez a gép megérné nekem?

Figyelt kérdés

Gépet építeni nem tudok, úgyhogy csak az előre összerakottak között nézelődöm. Ez esetleg megfelelő lenne?

AMD Ryzen 3 1200, négymagos CPU

NVidia Geforce GTX1050 2GB grafikus kártya

8GB DDR4 3000Mhz RAM memória

Adata 120GB SSD, 1TB merevlemez 7200RPM

Aerocool V3X gépház, 2 választható szín

400W halk tápegység, 80+ Bronze hatásfokkal

ÁR: 164.990 Ft

3 év gari jár hozzá és évente egyszer ingyenesen kitakarítják és újrapasztázzák a gépet. Az ár pedig tartalmaz egyszeri driver és rendszertelepítést.

2018. nov. 22. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Attol függ mire akarod használni és hogy mennyi pénzed van rà.Ha neked ennyid van akkor megéri Neked.A vga-t talán egy 1050ti 4gb-re cserélném.

Az hogy meg nem tudsz összerakni az eléggé lealacsonyít téged.Inkább nem akarsz összerakni mert lusta vagy.

2018. nov. 22. 07:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy lealacsonyítja? Te hülye vagy? Nem mindenki ért hozzá és inkább jó hogy nem rakosgat össze minden szart úgy hogy fingja nincs mit kell nézni.

Kérdezőhöz: Mire akarod használni? Ez tényleg alap kérdés ilyenkor, nem sokat kell még rászánni, hogy jobb gépet össze tudj rakni (kiirsz itt egy kérdésben egy összeget és van sok segítőkész illető).

Megrendeled alkatrészenként és ha nem értesz hozzá, nincs a családban aki ért hozzá 5e Ft-ért bármelyik PC boltban összerakják (illetve ha PCX vagy hasonló oldalon rendeled ott kérhetsz gép összeszerelést is).

2018. nov. 22. 07:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már így is picit a kereten túl vagyok, de ez jónak tűnik.
2018. nov. 22. 07:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Meg ha elromlik, akkor én honnan tudjam, hogy melyik a hibás alkatrész. Itt meg gariban eldöntik.
2018. nov. 22. 07:52
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Gépházból lehet, érdemesebb lenne másikat, olyat vásárolni, ami már sok helyen bizonyított...

Anno engem lebeszéltek itt szinte ugyanerről a típusról, csak az V2 számozású volt, de amint látom, hasonló árban vannak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

2018. nov. 22. 07:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Lehet más gépházat is választani:

Akyga AK995BK (-2000 Ft)

Logic H2 (-1500 Ft)

Deepcool Smarter (+500 Ft)

Bitfenix Nova (+2000 Ft)

Kolink Aviator M RGB (+4000 Ft)

Zalman Z3 Plus (+5000 Ft)

Deepcool Tesseract SW (+6000 Ft)

Ezek közül melyik legyen?

2018. nov. 22. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sem értek hozzá de mégis magam raktam össze mert érdekelt és jó móka.Ugy értettem hogy saját magát alacsonyitja le hogy "én igyse tudok" de mindegy.Bocsi kérdező.

A ház olyan legyen ami neked tetszik.

2018. nov. 22. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!