Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régi laptopok támogassák az...

Régi laptopok támogassák az SSD-t?

Figyelt kérdés
2019. jún. 3. 07:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ezt most nem mondjátok komolyan...

:o

2019. jún. 3. 16:23
 12/19 anonim ***** válasza:

Anyámnak múltkor azt mondtam: Támogass kérlek az új albérletem fizetésében! Ő azóta is rendszeresen támogat. Máskülönben a bátyámat is támogatja, pedig neki igazából nincs szüksége arra, hogy bárki is támogassa.

Az alaplap támogatja a régebbi típusú meghajtót, de a fejlesztők letiltották, hogy támogassa az újabb típusokat is.

Így milyen?

2019. jún. 3. 16:58
 13/19 A kérdező kommentje:
Koszonom az utobbi 4 hozzaszolast ami a kerdesre erkezett valaszul. Igazan hasznos volt
2019. jún. 3. 16:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Igazán röstellem, hogy a ragozásba beleszóltam, de írtam saját tapasztalatra támaszkodó véleményt. Ebben benne volt, hogy az az újabb firmveres meghajtók illetve az újabb oprendszerek nagyban javítják a támogatás esélyét, de ha a géped nem 8-10 éves, akkor meg szinte biztos, hogy nem lesz gondod egy mezei meghajtóval.

Én most tettem a sógoromék laptopjába egy új SSD a régi HDD helyére, minden gond nélkül ment, igaz az csak egy 2 éves gép volt. Amúgy meg apósom is SSD-re váltott tavaly, pedig az Ő laptopja 2008-as...

2019. jún. 3. 17:05
 15/19 Gábor_79 ***** válasza:
"..azt bárki mondhassa!"
2019. jún. 3. 19:23
 16/19 anonim válasza:

Igen! Indítsunk érte peticiót!!!

[link]

2019. jún. 8. 08:12
 17/19 anonim válasza:

Persze, aminek SATA csatlakozója van, abba mehet.

De, öööö...

Hú, hát ez tényleg nagyon gáz. Van interneted és felszólító módban felteszel egy kérdést? Én Kárpátaljáról jöttem és hasonló beszédmódot hallottam bőven, de tettem ellene, mert egyszerűen muszáj. Nem lehet csodálkozni, ha nevetség tárgya leszel. Tessék ellene tenni. Olvasni, tanulni. Jó szándékkal mondom.

2019. jún. 9. 15:02
 18/19 kokohoho válasza:

A rövid válaszom, ja, a kicsit hosszabban, meg igen.

A "támogassák"-ot illetően, a kedves kérdezőt üdvözli Hofi és "csókoltassa Lőrincze"! :)

2019. jún. 13. 09:25
 19/19 kokohoho válasza:

Bocs,,,, "bagoly mondta, verébnek, ...."!

Vagy nincs "a", vagy nincs "ban", de ahogy írtam, magyartalan.

2019. jún. 13. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!