Régi laptopok támogassák az SSD-t?
Nem vagyok nyelvtan náci, de ez a támogassák nekem kicsit erős volt. Támogatják!
A barátaim az új tetoválásomat a pólóimban nem látják, ezért vettem egy ujjatlan trikót, hogy jól lássák!
A szoftver az újabb eszközöket már nem támogatja, mert a fejlesztőnek nem érdeke, hogy a régi szoftvereit hosszú távon támogassa.
Régi gépeknél amúgy lehet gond az SSD támogatással, mert mondjuk egyszer volt egy 2010 körül kiadott alaplapom, amibe vettem 2011-ben egy SSD-t. A dolog nagyjából működött, de nagyon nyögve-nyelősen ment a rendszer a telepítés után, gyakran fagyogatott, élvezhetetlen volt. Egy UEFI frissítést megcsináltam előtte, így kerestem egy új windows meghajtót. Ettől jobb lett, de időnként így is megfagyott. Végül az SSD firmware cseréje segített (persze újra kellett telepíteni) és már a windows meghajtóprogramjával is jól működött. Később ugyanez az SSD átkerült egy régebbi (2008-9 körüli) gépbe. Ott is kissé döcögött a dolog, de ez utóbbi években jól muzsikál (talán Win 7-ről 10-re váltás óta...de ez nem biztos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!