A 128GB-os Pendrive 32 GB csökkent Windows 10 telepítés miatt, hogyan tudom visszaállítani?
Figyelt kérdés
A microsoft oldaláról készítettem rá egy Windows 10 telepítő fájlt, viszont 32GB-ra csökkent a tárhelye. Próbáltam formázni, de ott is csak 32GB-ot ismer fel.
Hogyan tudnám elérni azt, hogy újra 128GB-os legyen, mint eredetileg ?
Kérlek titeket segítsetek, mert arról szoktam filmeket nézni, ezért is vettem.
Köszönöm !
2019. jún. 1. 04:27
1/5 anonim válasza:
A Lemezkezelo lesz a te baratod. A pendrive-on levo 32GB-os particiot torolni kell, majd az ures teruletre ujra letrehozni egy 128GB-osat.
2/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy kínai a pendrive, és igazából 32 GB-os? Vannak olyan pendrive-ok, amikre nagyobb kapacitást hazudnak, és úgy vannak megformázva, hogy úgy is tűnjön. Valójában ha többet másolsz rá, akkor 32 GB után elkezdi felülírni az elejét, így az használhatatlan lesz.
3/5 anonim válasza:
Esélyesebb az, amit az első ír. A telepítő csinált a 128GB-os pendrive-on egy 32 GB-os partíciót. Ezt lemezkezelőben törölni kell és létrehozni egy 128GB-osat megint...
4/5 A kérdező kommentje:
Nem kínai pendrive, egy drága 128-as pendrive-ról van szó, amit korrábban már többször teletettem 4K-s filmekkel.
De ez a visszaállítási folyamat nem akart sikerülni .
Légyszíves segítsetek !
2019. jún. 1. 19:39
5/5 A kérdező kommentje:
Már megoldottam, köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz !
2019. jún. 1. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!