Miért kerül dupla annyiba az első alaplap mint a másik kettő? ASUS ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap ASUS ROG STRIX B360-G GAMING Alaplap GIGABYTE B450 AORUS M Alaplap
Miért kerül dupla annyiba az első alaplap mint a másik kettő?
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
ASUS ROG STRIX B360-G GAMING Alaplap
GIGABYTE B450 AORUS M Alaplap
-A b450 Aorustól: Mert az ROG Strix, amik prémium minőséget képviselnek.
-A b360-tól: Mert az Intel alaplap, árban nem is kéne összehasonlítani őket.
Köszi, de lehet mégse értem. Alaposabban megnézve nem csak az a különbség, hogy a 40 ezresbe 3 videokártya megy bele, a 25 ezresekbe pedig csak kettő? Akár gigabyte akáár ASUS rog? Utóbbi kettő ugyanis egy árban van. Sőt a B450 többnek is látszik mint a B360 mégis hasonló az ára persze nem tudom e két adat mit jelent. A 40 ezres is B450 de abban ugye nem 2 hanem 3 videokártya fér el, és nem tudom mit jelent a plusz F betű.
De máskép is kérdezem, mi indokolná, hogy ne spóroljak 15 ezret hanem a 40 ezreset vegyem meg?
A Strix egy komolyabb deszka, egyik legjobb B450-ös lap, vannak nála rosszabb X470-k, majd szempontból jobb mint a linkelt Gigabyte.
Az inteles Strix meg nem olyan olcsó mint az oldal mutatja, csak az Alza éppen akciózza. Kicsit értelmetlenek találom magát a lapot, de biztos kikutatták a marketingesek, hogy lesz belőle profit.
Látom közben írtál egy választ kérdező.
A lapok 2:1 arány miatt arra tippelnék, hogy te AMD-s gépet építenél, B360 az Intel. A320/B450/X370/B450/X470 lapok között nézelődj, és ne csak az árukeresős termékfotót.
Gyártói oldalon végigpörgetve láthatod a specifikációt olvasható formátumban, azonos gyártó esetén valszeg még össze is tudod mérni az oldalukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!