Asrock, Asus vagy Gigabyte alaplap? (dupla kérdés)
Minőség a fontos, hosszútávra tervezem.
I5 4690 mellé lesz, illetve egy 2x 2x-2 gb g.skill 1600 ram
Eddig gigabyte ga h97 d3h "van a kosárban "
De most gondolkodom egy Asrock h97 pro4-ben.
Kb 20-25 ezret szánnék rá.
Illetve: Most majd egy corsair carbide 300r házat készülök venni 24-25ezerért( vga miatt, gigabyte gtx 970) és az lenne a kérdésem, hogy esetleg olcsóbban hasonló ház, és persze jó szellozessel tudtok e írni?
(fontos hogy a vga hossza kb 310-315mm) (de ha a carbide megfelelő és jó a hűtése, szellőzése, akkor mind1 igazából)
Igaza van,25 ezerből már Z97-t vegyél.
Házból pedig 20 ezerből már rengeteg jót kapsz.
1. A válaszod nem hasznos, nincs pénzem 30+ ezres alaplapra, illetve hiába írod nekem hogy vegyek olcsóbb házat, ha magam sem tudok a kérésemnek megfelelő házat találni. Ezért írtam ki a kérdést, hogy akik értenek hozzá ellássanak hasznosabb infókkal..
Köszönöm.
De z97-re nincs szükségem, mivel tudtommal azok vesznek olyat, akik tuningolni akarnak.
Zalman z11 plus-t én is néztem, de a.videokártya nem fér bele :/
Nekem kettő Asrock alaplapom van. Az egyik egy tavaly szeptemberben vásárolt H97 PRO4M egy Intel Core I5 4590-el párosítva. Megbízhatóak, nekem nem volt egyikkel se problémám. Rengeteg hasznos programot kaptam hozzá, csatlakozók elegek, jó helyen vannak. Én javaslom.
Asus-szal és Gigabyte-tel nekem csak rossz tapasztalatom van, de ez valószínűleg egyén függő.
Az előző válaszolóknak mondanám, hogy Z97-es lapok K végződésű, szorzózár mentes processzorokhoz van, teljesen felesleges, ha a kérdező normális processzort vesz.
A házzal kapcsolatban. Én annó sokféle házat néztem, főleg márkásabbakat (CoolerMaster, Zalman, stb.), végül egy alig ismert gyártó háza mellett döntöttem (LC Power pro-917b titus x). Eleinte féltem kicsit, hogy nem lesz olyan jó, de kellemeset csalódtam. A ház szellőzése kitűnő, az előlapon 4 db usb van, ebből 2 usb 3.0-ás, jack ki-és bemenetek és e-sata csatlakozó van. A legfelső dvd meghajtó előtt műanyag ajtó van, így nem rontja el a meghajtó a ház dizájnját. Belül műanyag patentokkal lehet rögzíteni a merevlemezeket. Ezek fixen tartják, és nem kell csavarozni sem.
Ha további kérdésed van még, írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!