Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy monitorra szeretnénk...

Egy monitorra szeretnénk kitenni egy böngészőoldalt, hogy napi 8 órában az fusson rajta információs céllal, milyen számitógépet használjak erre?

Figyelt kérdés
Először a Raspberry-re gondoltam, van ennél olcsóbb megoldás esetleg?
2019. máj. 7. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
1-2 ezerért lehet venni 10+ éves, selejtezett irodai gépeket. Erre tökéletesen megfelelnek.
2019. máj. 7. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:

A raspberry pi a legolcsóbb sztem erre a célra. És akkor a chromium-ot használhatod a kiosk módban. Az pont erre van kitalálva. És akkor automatikusan bekapcsoláskor már azt az oldalt mutatja, nem kell se egér, se semmi.

Banana pi meg hasonló klónok is szóba jöhetnek persze, azok valamivel olcsóbbak mint egy rendes raspberry pi.

Esetleg ennél az olcsóbb, ha a weboldal statikus, tehát mondjuk lehet fényképet vagy videót készíteni róla, és ha a monitor/tv fogad pendrive-ot, amiről loop-olva játsza le azt a videót.

2019. máj. 7. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Kiegészítés: Selejtezett gépet nem használnék erre, mert egyrészt nagy, másrészt hangos, harmadrészt a fogyasztása sem kicsit. Hosszú távon egy minipc jobban megéri szerintem ezért.
2019. máj. 7. 10:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Raspberry Pi. Hosszú távon a fogyasztás miatt mindenképpen.
2019. máj. 7. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy régebbi androidos mobilból is kiindulhatsz, de ha nem tudod külön kiadás nélkül átvinni a képet a monitora, akkor jobban jársz valamiféle Pi-vel.
2019. máj. 7. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!