Hogyan lehet azt megtanulni, hogy ha szeretnék hardverenként összerakni egy számítógépet, hogy milyen alaplap, processzor, HDD/SSD, RAM kell bele? Tehát a hardver kompatibilitásokat?
Tényleg nem olyan bonyolult dolgok ezek mint elsőre tűnhetnek. Én youtube videók nézéséből tanultam a legtöbbet egy kicsit meg innen is meg egyébb fórumokról.
Pl nekem a proci hűtő csere volt a nagy félelmem aztán egyszer haverom megkért hogy segítsek neki beszerelni. Egyikünk sem csinált soha ilyet ezelőtt de a telómról néztünk közbe egy videót és hoppá elsőre összejött
2 válaszolónak is igaza van! Sokan egyszerűen képtelenek használni a google keresőjét, vagy a YT-t. Esetleg az adott alaplapjukat kikeresni a gyártói oldalon, hogy megnézzék pl; a kompatibilitási listát mind cpu, mind ram terén és hasonlók.
Hihetetlen, de ha ezek a google analfabéták eljutottak addig, hogy itt kérdezzenek, annyi erővel saját maguk is megtalálhatnák a válaszokat. Sajnos itt a gyakorin többnyire ez a helyzet. Kérdező képtelen/lusta keresgélni, googlizni, válaszoló keresgél helyette.
Bocs bro, (kérdező) nem feltétlen rád gondoltam.
https://www.youtube.com/channel/UCzX4EFvMTZY073q1tFekbYg/vid..
Nézz tőle videókat.
Ha kérdésed akadna akkor Itt a link a twitch accountjához amin ha streamel akkor tudsz kérdezni tőle.: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!