Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik billentyűt választanáto...

Melyik billentyűt választanátok? Spirit Of Game vagy AULA Moon Slasher?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy gamer fajta ,csupán egy otthoni felhasználója vagyok a netnek aki sokat gépel esténként .Mint látjátok mindkettő világítós így csak az számít számomra.De azért a halk leütések is sokat számítanak (ha tudnám melyik milyen )Sajnos nem tudtam élőben kipróbálni egyiket sem mivel nincs senkinek és a hozzám közel eső műszaki boltokban sincs ,csak a neten választottam ki .Köszönöm !
2019. máj. 4. 22:33
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat .....így helyes a fenti kérdés!

Spirit Of Gamer K10 vagy AULA Moon Slasher

2019. máj. 4. 22:35
 2/4 MGéza ***** válasza:
100%

Ebben az árkategóriában hogy világítós is legyen, jó anyagból is legyen meg halk is, körülbelül lehetetlen küldetés. Biztos lehetsz benne, hogy nem ezek a recsegős-ropogós kínai vackok fogják hozni a számodra kívánt minőséget. Ez viszont világít is, nem is hangos:

[link]

Egyébként nézhetsz videót a kiszemeltekről, mennyire megfelelőek neked, itt nagyjából ennyi támpont van, ezeket nem nagyon tesztelgetik, csak az ismertebb márkákat, azok árazása meg 10-15k magyar forintról indul.

2019. máj. 5. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem, mert mindkettő hulladék. Inkább lemondanék a világításról, és vennék egy normális Microsoft vagy Logitech irodai billentyűzetet.
2019. máj. 5. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az árkategóriában a dolgok azért számítanak gamernek, mert világítanak és nem azért, mert minőségiek és tartósak lennének. Ergo inkább válassz valami nem gamer-t, de használhatót.

Pl. Logitech és Microsoft irodai termékei

2019. máj. 5. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!