Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti melyik billentyűt választan...

Ti melyik billentyűt választanátok?

Figyelt kérdés

A jól kinéző gamer ASUS Cerberus billentyűt

[link]

Vagy a mechanikus billentyűt

[link]

A mechanikus billentyűk hangját imádom nem tudom ki, hogy van ezzel viszont az ASUS jobban néz ki mint a mechanikus billentyű.

2017. márc. 29. 19:21
 1/3 Dongaben ***** válasza:
Ez attól függ, mennyire van használatban. Ha valaki sokat gépel, akkor a mechanikus.
2017. márc. 29. 19:31
 2/3 Fulár ***** válasza:
Én személy szerint az Asust.De ízlések és pofonok!
2017. márc. 29. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:

A mechanikus billentyűzeteknél ismered és próbáltad a különböző Cherry MX kapcsolókat? Addig ne vegyél mechanikus billentyűzetet, amíg nem próbáltad és ismerkedtél meg a switchekkel.

Mert speciel az egyetlen switch, amivel abban az 1 boltban elérhető (részletesen nem jártam utána), az a Cherry MX Black. A Black kapcsolóknak meg egyáltalán nincs az a klasszikus, írógépre emlékeztető kattogó hangjuk, ha arra gondoltál a billentyűhang alatt. Black játékhoz talán picit alkalmasabb, de gépelni a legkevésbé.

A Tesoro Durandal G1N nem rossz mechanikus billentyűzet, de én 30 ezer alatt nem szívesen vennék mechanikusat. Ezekben kiemelkedő minőséget a Corsair billentyűzetei képviselnek. (Corsair Strafe RGB/Cherry MX Brown tulajként csak ajánlani tudom.)

Az Asus szép és jó, de membránosat meg nem vennék 13 ezerért. Ugyanolyan közepes minőség, mint a Genius 5000 Ft körüli, világítós csodái.

Ez pont az az árkategória, amiben szerintem nem a legjobb billentyűzetet keresni.

Egy drágább mechanikusra mindig megéri beruházni. Ha nem eszel/iszol fölötte, nem mocskolod össze, akkor hosszú, hosszú évekig kitart. A switchek egyenként cserélhetőek, és a (Strafe esetében pl.) magasabban ülő billentyűk miatt igen könnyen kitisztítható portól és szöszöktől. Nem hasonlítható össze a mechanikus a membránosokkal (gumidómos).

2017. márc. 30. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!