Ez jól működne?
Sziasztok! Egy ideje gondolkodom számítógép vásárlásában, nem, nem 10.000$-os Gaming PC, hanem valami olcsóbb,de mégis normális gépben. Én erre gondoltam:
Gigabyte GA-H61M-S2PV v2.3 alaplap
Intel Core i7-3770k processzor
Gigabyte GTX 1060 videókártya
16 GB ram
250 GB SSD - 1000 GB HDD
Elsősorban játékra haszálnám,a legigényesebb játék amit játszanák az max. az ARK Survival Evolved.
UI:Kommentben az ÉRTELMES TANÁCSOKAT,TIPPEKET és NEM AZ ÉRTELMETLEN HÜLYESÉGEKET VÁROM! Köszi
Mennyi a keret? Összerakom neked a legobbat ha akarod. Nekem 215k ra jött ki SSD és HDD nélkül. Evvel az összeállítással sokáig nagyon jól elleszel. Nagyon megbízhat alkatrészeket tartalmaz. A Ryzen 2600 helyet lehet egy 2400G ha szeretnéd, még az is bőven jó. Persze minden lehet olcsóbb, de erre az összeállításra érdemes lenne gyűjteni... A tápegység egy nagyon jó darab Bronz minősítésű. A 1660 nagyon elveri a 1060-at
Az alkatrészek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!